Ahojte, mám 22 rokov. Vydatá som 1 rok. Veľmi by sme si priali dieťatko, no nemám chuť na sex. Okrem toho trpím novou modernou chorobu vaginizmus, kto našťastie už riešim a viacmenej sa to urovnáva.
No hlavnou myšlienkou je túžba verzus nechuť. Mali ste podobný problém? Poraďte mi prosím. Poradili mi aj aby sme trochu experimentovali, len to žiaľ mojej diagnóze vaginizmu nemôžem.
Ďakujem za rady...
navštiv lekara...sexuologa..alebo si zadovaž niečo v podobe viagry len pre ženu´...vela zdaru a zdrave mimi 🙂
elebe - ahoj, ano moja polovička chce a hrozne moc 🙂 Vaginizmus je psychická porucha, kde sa ti sťahuje automaticky pošvové svalstvo a to znemožňuje preniknutie - čiže nič moc.
@anlady ahoj prepač ani ja neviem čo je to chorobu ale pokial sa jedna o nechut na sex tak aj mi s patnerom zrajme mame obaja takuto chorobu 😉 no my tiež tužime po babatku zo zdravotnich dvodov ideme na umele oplodnenie tento mesiac ideme na prvu konzultaciu čo sa tyka tej nechuti a ak aj maš problem otehotniet navštiv endokrinologa možeš mať nejak popletene hormony pripane ak maš tuto otazku vyriešenu tak nejake domace afrod. určite nie nejake lieky 🙂
@traktor aha...no tak som si to prečítala.....a neprežila si niečo čo tam píšu? nechcem sa ťa dotknúť 😕 😕 a ako to liečiš? bola si u sexuológa? moja kamoška mala podobný problém a potom sa prišlo na to že to z toho že priateľ mal veľký penis a ona mala z neho podvedome strach že jej ublíži,ale sexuológ im pomohol 😉
@anlady aha, tak potom bude asi najlepší sexuológ príp. aj psychológ. ja sama mám zdravotné problémy kde zohráva svoju úlohu aj psychika takže viem, že sa toho ťažko zbavuje. a nechuť máš už dlhšiu dobu alebo je to len "chvílková" záležitosť, nemáš v tomto období nejaké väčšie stresy alebo tak?
@anlady aha no ale pokial ste zdravi a možte "normalnou cestou " splodiť dieťa nemuseli by ste pristupovať na umele a za ten vaginalizmus nemôžu hormony ? nebral Ti gyn. krv na hor. poruchu a ešte ma napadlo ked si na vyšetreni u gyn. tiež maš problem sa uvolniť ja hej vraj aj zato môžu hormony to mi povedal lekar .brala som lieky na zniženie testosteronu ale po vysadeni mi vždy stupne
Dievčatá a nemáte skúsenosti s nejakými afrodiziakami pre ženy,ale nejaké prírodné, žiadne hormóny.
@anlady a nepomohla by dovolenka, ale myslím taká čisto babská jazda na týždeň, oddýchnuť si od manžela a povinností. my s mm chodíme cca každé 2-3 týždne na víkend k rodičom, ale tak, že on spí u svojej mamy a ja u mojich rodičov (z viacerých dôvodov) tak si chvíľu od seba oddýchneme a potom sme si vzácnejší a viac sa na seba tešíme
@anlady no ale šampanské deluxe neodmietne ani abstinent.....teda ja tiež nepijem ale to si občas dáme 😀 😀 a keď ti nesadol ten gel,tak skús sa opýtať na nejaký lekára alebo v lekárni,nekupuj ho v tescu 😀 😀 no a ten vibrátor je podľa mňa dobrý,lebo si môžeš kúpiť aj taký tenký a pomaličky začať s tým a myslím si že manžel to určite pochopí,dokonca bude rád 😀 😀 😉
@anlady skus toto: http://www.imperialvitamins.sk/pre-zeny/17-aphr...
nedávno mali akciu v lekárni a rozdávali vzorky pre ženy aj pre mužov kočkyvraveli že same skušali a vraj to učinkuje ... skus a tiež koren MACA ale ten obsahuje aj tento prípravok a skusila by som prat aj magnezium pôsobí na uvolnenie svalstva .. mohlo by to spolu celkom dobre zaučinkovat 😉
@anlady no môj recept na únavu,hlavne počas plodných dní,je sexi košielky,pekne vyvoňaná a zvykla som používať aj šlahačku,jahody a šampanské a keď som videla že je fakt hnilý tak som ho šteklila a smiech je najlepší na únavu.....ale je jasné že nie vždy to výjde,ale väčšinou ano.....niekedy stačí že zahlásim že.....zlatko ideme robiť našu Elizabeth a už sa chytí 😀 😀
@anlady a to je aká choroba vaginalizmus? 😕 😕 a aj tvoja polovička chce mať miminko?