Dobry den, minuly tyzden mi operovaly maminu, na vajecniky, nasly jej tam tumor, operácia trva la 6 hod vybrali jej vajecniky a aj maternicu....este nevedia ci jé tó zhubny alebo nezhubny nádor... Ma velku jazvu na bruchu po operácii...ma bol esti, nevie jest, Vcera vsetko vyvracala.... Kto ma uz stymto skusenosti.?! Dakujem za odpovede...
Ahoj, ja mám s tým osobnú skúsenosť. Tiež som mala nádor na vaječníku a vybrali mi aj vaječníky aj maternicu. Ak sa potrebuješ niečo spýtať, kľudne mi napíš. Prajem Tvojej mame skoré zotavenie a hlavne, aby to bolo nezhubné.
Anó este jé v nemocnici😔
@zuzana197 a ja sí zelam aby tó bolo nezhubny nádor, je v bratislave v nemocnici, na klenovej....je velmi slaba.... V stredok ju operovaly, bojime sa ő nu... Vsetko jej vybrali, doktor hovoril ze este podla kozou jej zostali take malililynke semiacka, co nevedeli vyoperovat, a ze v maji dostane chemo na to... A ked to nebude uspesne tak dalsia operacia😢.....
Mňa operovali v Martine, je to najbližšia nemocnica k mestu kde bývam. V nemocnici som po operácii bola desať dní, ešte som čakala na výsledky z histológie. Tiež som bola veľmi slabá a to som vtedy mala 36 rokov a inakšie som bola vo veľmi dobrej kondícii. Prvých päť dní som ani poriadne nezliezla z postele. Ešte dva - tri týždne od operácie som sa len tak motkala. Operovali ma začiatkom decembra a vianočné sviatky som skoro celé preležala. Chce to len čas, neboj sa, mamina sa čoskoro zotaví. Teraz potrebuje veľa oddychovať.
@zuzana197 dakujem dufam ze bude natom dobre,.. Inac ma 50 rokov.... Boly nas ju takto vidiet...dakujem vám...
Nebojte sa, určite to zvládne. Ešte je mladá, čoskoro sa zotaví. 😉
je ešte v nemocnici?