Tŕpnutie brucha po cisárskom

majulikmajka
7. dec 2022

Ahojte chcela by som sa opýtať či máte rovnaký problém a ako ho riešite ., Som 3mesiace po akčnom cisárskom a stále mi tŕpne jedna strana brucha , už to bolo v pohode ale tým že kojím na bokoch aj spím tak sa to vrátilo , Laca strana brucha pri rane aj nás aj pod stále strpnuta…ako ste to riešili ?

marticka85po
8. dec 2022

@majulikmajka mala som to tiez. Teraz som cca.10 a pol mesiaca od porodu a uz mam vsetko citlive,nic netrpne.

majki_ki
8. dec 2022

@majulikmajka prejde to časom, ja som si veru jedno miesto necítila možno aj rok, doktor vravel, že je to bežné a chce to len čas, mal pravdu

oblecenieavecicky
8. dec 2022

@majulikmajka Mne síce netŕplo nič, ale som po dvoch cisárskych (posledný pred vyše 8 rokmi) a jednu stranu okolo rezu mám necitlivú stále...

liloastitch
8. dec 2022

Jednu stranu od rezu dole mám necitlivú, ani anču si necítim 😂. Už si vraj ani nebudem, porušili mi nejaké nervy. No čo už 😀. Zo začiatku to bol blbý pocit na dotyk hlavne, ale zvykla som si. Po sekcií som necelý rok. Po prvej som taký problém nemala
. Neurológ mi odporučil užívať milgammu na to, vraj je to dobré na regeneráciu nervov.