Po prvom, a teraz aj po druhom porode sa mi urobila trhlina v konecniku. Kym prvykrat som to za mesiac vyliecila dubovou korou, teraz sa uz trapim 7 tyzdnov. Nepomaha mast Faktu, vlaknina, dubova kora... Vzdy sa to po 3 dnoch zas rozkrvaca. Co zabralo vam? Nechcem to riesit este cez doktora.. Upravila som aj stravu, ale asi malo. Uz si neviem rady
@lele10 ak by boli to hemoidy tak este bud detralex alebo mobivenal pridat. Mobivenal urcite aj bez receptu, detralex sa opytaj v lekarni. Detralex je drahsi o dost a zlozenie ucinnych latok rovnake. Ale uprimne mne od mobivenalu bolo dost tazko na zaludku pri detralexe nie. Tak neviem ci nahoda alebo rozdiel v pomocnych latkach.
Rybilka
Máš to už dlho.mal by to vidieť chirurg
@lele10 len toľko trapila som sa po porodu toez s tym rok. Trosku zahojilo zas prasklo a zas a zas, objednala som sa proktologovi dal mi maste za 250 eur ,- nepomohlo nasledne som otehotnela a problem sa skončil asi musim byt furt tehotna 🙈🙈ale najviac ma prekvapilo ked povedal ze na to ze to mam rok ze to vyzera krasne čerstvé žiadne zrasty nic 🤷😲
@kikusenka181 fuha..ani mi nehovor, ze rok. Mne to po prvom porode asi po 3 tyzdnoch zmizlo. Same. Teraz robim vsetko mozne. Menej to boli, ale stale krvaca. Este som nasla taky ten dilatator na roztahovanie. Ked nic nepomoze, asi skusim to
@lele10 asi budes musiet a da detralex alebo nieco ucinne