Trhlinky na vonkajšej časti vagíny

24. sep 2024

Dobrý večer ženy, chcem sa spýtať,či niektorá z vás nemala podobný problém.....začalo to tal,že ma hrozne začalo svrbieť vo vagíne.tak som skúsila pozrieť dovnútra a mala som to tam celé biele,skúsila som canesten tbl na jedno použitie a takisto krém na canesten na vonkajšie použitie......biele vo vnutri zmizlo,avšak palenie a svrbenie pretrváva naďalej,pri utierani po močení nepríjemný pocit,plus trhlinky na vonkajšej časti.....len mam akurát menzes....neviete mi poradiť o čo môže ísť? Ako si s tým dat rady........prednedávnom som bola u gynek sono v poriadku aj palpacne v poriadku......neviem ci ísť s týmto zasa ku gynek alebo to nejak liečiť sama ?Ďakujem za odpovede

simsalabim
24. sep 2024

Urcite k lekarovi.

tinalia
24. sep 2024

Gynda. Volnopredajne lieky su ako ruleta, niektore ti mozu zabrat, niektore nie a zbytocne minies kopec penazi..

autor
24. sep 2024

@tinalia no presne toto som si povedala aj ja,že či neskúsit zavolať popísať problémy a podla toho sa zariadiť možno poradí aj cez telefón niečo možno bude treba prísť,len som chcela vedieť ci niekto nemá podobnú skúsenosť a ako to riesil ......

autor
24. sep 2024

@simsalabim nejaká podobná skúsenosť?

nevenka
24. sep 2024

No podla mna su to kvasinky a ta liecba nestacila. Nemusi to byt vzdy biele, presne candida moze robit trhlinky, praskliny, mokvanie, palenie. Mozno potrebujes dlhsiu liecbu alebo nieco silnejsie. Na to uz treba lekara.

autor
24. sep 2024

@nevenka jasne o chvíľu mi bude končiť menzes tak ak to bude stále pretrvávať zavolam si gynek možno len niečo poradí rovno po telefóne keď jej opíšem priznaky

autor
25. sep 2024

@nevenka ahoj volala som gynek,sestrička hovorila ze treba dlhšiu liečbu,lebo ja som skúsila canesten minulý týždeň jednodňovú tbl a na to vnutro celkom pomohlo len ostáva pocit svrbenia a pálenia plus tie trhlinky takže mam skúsiť dlhšiu liečbu a ak nie tak potom zavolať znova gynek ,tak uvidím, ja len dúfam ze mi to pomôže uz ,volala som si do lekárne tak výplach si mam robiť plis tbl na päť dní som si objednala a krém