Ahojte,
mám nepríjemný problém , a to že sa mi na konečníku vytvárajú trhlinky, ktoré veľmi svrbia, štípu a niekedy aj mokvajú. Skúšala som framykoin, calcium masť aj canesten, zatiaľ nič nepomohlo. Má niekto podobnú skúsenosť a čo vám pomohlo? Sprchujem sa 2x denne, hygienou to asi nebude. Ďakujem vopred za každú odpoveď.
Tiež to mávam po tvrdej stolici, potom mám aj krv na papieri. naozaj to môže byť tým.
A nemáte náhodou hemoroidy?
Ahoj, mne pomáha Repíková masť a pri stolici si vyložím nohy na taký stolček aby som ako keby cupela. Vtedy sa mi ľahšie vyondieva :D a nepodrazdim si tak konečník 🙂 skúšala som všetky maste na hemeroidy ale žiadna nepomohla
Ahoj mávam to aj ja :( Fungicidin krémik, bielo oranžová tubička. krásne to zaberá večer po sprche dám a ráno je dobre 🙂 a skús aj sedavé kupele v repíku.
Nemas nahodou vnutorne hemeroidy? Ak ano vyskusaj mast z lekarne alebo dubovu koru
@monro amo dlho to máte? A riešite to s lekárom nejak, alebo nie?
@desertroses uz som to davno nemala. Mne sa to stalo sem tam, nie pravidelne. Neriesila som to u lekara.
Máš tvrdú stolicu? Alebo vieš z čoho sa ti trhlinky tvoria? Treba vyriešit hlavne to. Ja keď mám problém so stolicou tak vtedy to mávam, pokiaľ len trochu na wc tlačím, hneď sa mi spravia ranky a je problém ako máš ty...