AAhojte....viem je tu viac tem tykajucixh sa tohto problemu ale uz sa tam neprispieva tak casto... Mojim peoblemom je ze miesto menstruacie mam teraz taky cierno tmavohnedy vytok...test negativny..snazime sa o babo uz 8.mesiac..... nikdy predtym som takyto vytok nemala...
A teraz je to 6.den co ho mam.......
podla mna ste tehotna spravte si test 🙂 ak bude aj negativny,pockajte par dni a spravte znova
podla mna ste tehotna spravte si test 🙂 ak bude aj negativny ,pockajte par dni a spravte znova
@kikuska9935 Ja som to tiez tak mala. A po takomto tiez niekolko dnovom spineni mi menzes napokon dorazil. Tiez som mala negativny teh. test
@andrylm robila som si dnes...aj sa mi tam zdal dajaky duch ale ked som dala fotku do negativu tak aj zmizol :/ ale bola by to najlepsia sprava po toljych mesiacoch cakania.....
@kikuska9935 menzes sa ti asi este len spusti, poskaj 2-3 dni
@proudmary len mi je cudne ze 11 rokov mam normalne menzes bez vytoku a teraz v case ked by som mala mat menzes tak mam len vytok???? A uz 6. den?,?
6.den-mas pravdu, to je dost dlho, ja ze mas ten vytok tak 2.den... No, pockaj a uvidis, nic ine ti nezostava 🙂 Drzim palce!
pockajte 3 dni a test opakujte,ak mate pravidelne menzes a normalne a teraz len vytok alebo iba spinenie,v tom budu tie dve ciarky,ja som to tak mala 🙂 potom dajte vediet
@andrylm no dufam 🙂 dam urcite vediet 🙂 dakujem za odpovede
ja napisem svoju skusenost.....po asi 2 rokoch po 2 porode, u mna nastal tento stav......kazda menstruacia zacina asi 4dni takymto az ciernym vytokom, a potom sa pusti krv max na 1-2 dni......bola som s tym aj u dr. povedal ze je to v poriadku.....ze to kazde telo inac spusta, a inak sa ta sliznica odlupuje,v inej intenzivite...u niekoho rychlo,cize hned krvaca......tehotna nie som..trva to uz vyse roka......takze podla mna ti este len pride.....drzim palce..
@kikuska9935 ja som raz maly cely menzes takyto.
@andrylm no....dnes som bola u gyn. a vravel ze o bola moja menstruacia..vraj hormonom sibe :D tak 8.3. mam zacat brat estrofem a duphaston..10dni.. som zvedava ci sa uz odari nieco ....
prosim vas a tie tabletky su na co ,lebo aj ja sa snazim otehotniet a nejak to nejde
@kikuska9935 prosim vas a tie tabletky su na co ,lebo aj ja sa snazim otehotniet a nejak to nejde
@andrylm Aby upravili hormony...a okrem toho neviem na co ine by mohli byt...ale citala som ze viacerym zenam to pomohlo k otehotneniu.....my sa snazime uz od maja a vy?
@kikuska9935 asi tiez tak,mozno aj skor ,poviem Vam hodne robi asi psychyka,trikrat som otehotnela na prvy sup ,neplanovane ,tak,ze sme raz skusili a hned tehotna,potratila som, tri krat v siestom mesiaci,teraz si to planujem ,stale na to myslim,ze musim byt tehotna a nic,kazdy mesiac ratam plodne dni a tak ,ale ja si myslim,ze to pride v ten spravny cas
@kikuska9935 ja som zacala mat tiez pred prvym tehulkovanim taketo vytoky,. vzdy tak 3 dni pred,. potom som iba chvilku krvacala. Po porode som iba jemne spinila 1 den pred a mala som strasne silnu menstruaciu. ALE spinila som aj cely prvy trimester a brala som Duphaston. Myslim, ze by vam to uz s tymi liekmi mohlo vyjst.
@andrylm ja som Duphaston brala pri prvom tehotenstve cely trimester, lebo som mala spinenie a velje bolesti v podbrusku (uplne zhodne s kontrakciami), potom to pekne ustalo ...
obom drzim moc palce a ako andrylm napisala,. je to aj o psychyke (ja som chcela velmi otehotniet, ked bola mamina velmi chora, aby vedela, ze bude babinkou, ale podarilo sa to presne mesiac po jej smrti, a vtedy som zrovna nemyslela na otehotnenie, lebo som mala velku bolest pri srdiecku ☹ )...
@kikuska9935 ja som mala takýto výtok a čakala som ms a ona neprišla o dva dni som si spravila test a bola tam slabulinka čiaročka ktoá každy den silnela 🙂 držím palce