Tmavohnedý výtok namiesto menštruácie

kikuska9935
26. feb 2014

AAhojte....viem je tu viac tem tykajucixh sa tohto problemu ale uz sa tam neprispieva tak casto... Mojim peoblemom je ze miesto menstruacie mam teraz taky cierno tmavohnedy vytok...test negativny..snazime sa o babo uz 8.mesiac..... nikdy predtym som takyto vytok nemala...

mirkava
26. feb 2014

@kikuska9935 ja som mala takýto výtok a čakala som ms a ona neprišla o dva dni som si spravila test a bola tam slabulinka čiaročka ktoá každy den silnela 🙂 držím palce

kikuska9935
autor
26. feb 2014

A teraz je to 6.den co ho mam.......

andrylm
26. feb 2014

podla mna ste tehotna spravte si test 🙂 ak bude aj negativny,pockajte par dni a spravte znova

andrylm
26. feb 2014

podla mna ste tehotna spravte si test 🙂 ak bude aj negativny ,pockajte par dni a spravte znova

petra16
26. feb 2014

@kikuska9935 Ja som to tiez tak mala. A po takomto tiez niekolko dnovom spineni mi menzes napokon dorazil. Tiez som mala negativny teh. test

kikuska9935
autor
26. feb 2014

@andrylm robila som si dnes...aj sa mi tam zdal dajaky duch ale ked som dala fotku do negativu tak aj zmizol :/ ale bola by to najlepsia sprava po toljych mesiacoch cakania.....

proudmary
26. feb 2014

@kikuska9935 menzes sa ti asi este len spusti, poskaj 2-3 dni

kikuska9935
autor
26. feb 2014

@proudmary len mi je cudne ze 11 rokov mam normalne menzes bez vytoku a teraz v case ked by som mala mat menzes tak mam len vytok???? A uz 6. den?,?

proudmary
26. feb 2014

6.den-mas pravdu, to je dost dlho, ja ze mas ten vytok tak 2.den... No, pockaj a uvidis, nic ine ti nezostava 🙂 Drzim palce!

andrylm
26. feb 2014

pockajte 3 dni a test opakujte,ak mate pravidelne menzes a normalne a teraz len vytok alebo iba spinenie,v tom budu tie dve ciarky,ja som to tak mala 🙂 potom dajte vediet

kikuska9935
autor
26. feb 2014

@andrylm no dufam 🙂 dam urcite vediet 🙂 dakujem za odpovede

zebricka23
26. feb 2014

ja napisem svoju skusenost.....po asi 2 rokoch po 2 porode, u mna nastal tento stav......kazda menstruacia zacina asi 4dni takymto az ciernym vytokom, a potom sa pusti krv max na 1-2 dni......bola som s tym aj u dr. povedal ze je to v poriadku.....ze to kazde telo inac spusta, a inak sa ta sliznica odlupuje,v inej intenzivite...u niekoho rychlo,cize hned krvaca......tehotna nie som..trva to uz vyse roka......takze podla mna ti este len pride.....drzim palce..

misskate1
27. feb 2014

@kikuska9935 ja som raz maly cely menzes takyto.

kikuska9935
autor
28. feb 2014

@andrylm no....dnes som bola u gyn. a vravel ze o bola moja menstruacia..vraj hormonom sibe :D tak 8.3. mam zacat brat estrofem a duphaston..10dni.. som zvedava ci sa uz odari nieco ....

andrylm
28. feb 2014

prosim vas a tie tabletky su na co ,lebo aj ja sa snazim otehotniet a nejak to nejde

andrylm
28. feb 2014

@kikuska9935 prosim vas a tie tabletky su na co ,lebo aj ja sa snazim otehotniet a nejak to nejde

kikuska9935
autor
1. mar 2014

@andrylm Aby upravili hormony...a okrem toho neviem na co ine by mohli byt...ale citala som ze viacerym zenam to pomohlo k otehotneniu.....my sa snazime uz od maja a vy?

andrylm
2. mar 2014

@kikuska9935 asi tiez tak,mozno aj skor ,poviem Vam hodne robi asi psychyka,trikrat som otehotnela na prvy sup ,neplanovane ,tak,ze sme raz skusili a hned tehotna,potratila som, tri krat v siestom mesiaci,teraz si to planujem ,stale na to myslim,ze musim byt tehotna a nic,kazdy mesiac ratam plodne dni a tak ,ale ja si myslim,ze to pride v ten spravny cas

gromkaver
2. mar 2014

@kikuska9935 ja som zacala mat tiez pred prvym tehulkovanim taketo vytoky,. vzdy tak 3 dni pred,. potom som iba chvilku krvacala. Po porode som iba jemne spinila 1 den pred a mala som strasne silnu menstruaciu. ALE spinila som aj cely prvy trimester a brala som Duphaston. Myslim, ze by vam to uz s tymi liekmi mohlo vyjst.
@andrylm ja som Duphaston brala pri prvom tehotenstve cely trimester, lebo som mala spinenie a velje bolesti v podbrusku (uplne zhodne s kontrakciami), potom to pekne ustalo ...
obom drzim moc palce a ako andrylm napisala,. je to aj o psychyke (ja som chcela velmi otehotniet, ked bola mamina velmi chora, aby vedela, ze bude babinkou, ale podarilo sa to presne mesiac po jej smrti, a vtedy som zrovna nemyslela na otehotnenie, lebo som mala velku bolest pri srdiecku ☹ )...