Tmavohnedá krv a stres

nousernname
5. apr 2021

Dobrý deň, mám taký problém, že minulý týždeň som očakávala menštruáciu (stále je nepravidelná) a aj som ju dostala tak ako som očakávala LENŽE: pred krámamy som mávala asi 2 dni hnedy výtok a aj vždy po, keď som začala krvácať, bolelo ma podbruško. Tentokrát to tak však nebolo, nič ma nebolelo a namiesto krvy to bolo tmavohnedé niekedy čierne. Skončilo mi to tak ako keď mi končí menzes, po 7 dňoch a s tým že výtok vybledol a má teraz normálnu farbu. Nevedel by mi niekto poradiť, čo to môže byť? V poslednej dobe som si prechádzala docela stresujúcim obdobím, mamina mi povedala že to môže byť aj počasím. Všade čítam že by to mohlo byť tehotenstvo no styk bol chránený. Nemohlo by to byť zo stresu, alebo ze by som niekde nachladla a dostala infekciu? Nič ma nebolí nič mi nie je až na to že namiesto krvy to bolo tmavohnedé a nebolelo ma bruško, dĺžku to malo takú akú to máva a aj to prišlo vtedy kedy malo

andrea_prestastna
5. apr 2021

@nousernname co tak radsej doktor????

anonym00000
5. apr 2021

@nousernname Ja som taku menštruáciu mala pri užívaní antikoncepcie a taktiež ju mam takú aj po vysadení, tiež chodí na čas no krv je čierna ale tehotná nie som čiže skús to riešiť cez lekára