Ahojte, už neviem akoby som to definovala. Ale asi nejakých pár dni pociťujem taký divný tlak na konecnik ako po pôrode. Po pôrode som 2 roky. Tehotná niesom. Prišlo to zrazu z ničoho nič. Nemám bolesti. Minuly týždeň som mala 2 dni take slabé krvacanie (spolu s vytokom) NIE z konečníka ale normálne z posvy týždeň po ms. Nikdy predtým som to nemala. Neviem či mám niečo z črevami alebo to súvisí s maternicou. Nemáte skúsenosť? Pripadne poradiť čo zaberie?
@zuzanka.zuzu pojdem v pondelok. Nevenovala som tomu pozornosť lebo som mala pred ovuláciou a myslela som že je to z toho. No včera ovulacia prešla a ten pocit nezmizol.
@koniarova vieš že už neviem.. chvíľu mám pocit že to nič nie je. A ozaj si to nahovaram ale zachvilu si ľahnem a cítim nepríjemný pocit. 😤v noci má začalo trochu bolieť podbrusko. Stolica zmenená nie je. Ale keď som na wc mám pocit akoby spm išla aj maternicu vytlačiť 🙈 ja už neviem
@bibg ahoj tak ako si dopadla nakoniec to bolo čo ? Lebo ja prežívam niečo podobne zajtra idem na gynekológii -mám strach lebo mám aj myom ale tak ja mám aj trpnutie nôh 🥲
@janka2007i ahoj. Nakoniec to bol vnútorný hemoroid. Dala som cipku, masť a pomohlo. Nebola som s tým nikde.
už by som bola na gyne a ak tam nič, tak objednaná na kolonoskopii