Ahojte, dnes som sa dopatrala že všetky moje ťažkosti sú vlastne tetanický syndróm, mam to potvrdene neurológom, všetko sedí, z chronického stresu som si vypestovala túto,, lahôdku ". Poradíte žienky ktorá sa už lieči co vám zabralo, lieky, výživové doplnky, prechádzky v prírode? Poraďte prosím...
magnézium a život bez stresu. Niekedy to nejde a preto som si našla niečo čo ma baví, kde prídem na iné myšlienky, pri čom si oddýchnem + relax , joga, prechádzky, cvičenie, tanec, filmy - komédie. Najhoršie je, ke´d som v zhone, strese a potomto opadne. Ak sa dá, vyhýbam sa tomu. Iné lieky som odmietla. U mňa sa to dá aj bez nich. My celá rodina fičíme na mg-čku. A pomáha nám.
Ahojte,pozrela som už existujúce diskusie,užívam docasne GUAJACURAN,Neurol,Magnosolv aj vápnik,mala som tlaky na hrudníku, sťažené dychanie,trpnutie v tvári a na hlave,v noci kŕče končatín,pozitívny Chvostekov reflex,nemozem sa ako milovník kníh sústrediť na text,dufam že to pominie,mám stres postihnutého syna a náročnú prácu, našla som si koníček , prihlásila som sa do Just Nahrin,baví ma to,dúfam že sa situácia upokojí
Pozývam ťa do skupiny OCHORENIE S NÁZVOM TETANIE
Poprosim aj ja pridať do skupiny, tiez mi diagnostikovali tetaniu
Aj ja poprosím.
Aj ja poprosim...Ďakujem
@sosovica ta skupina funguje?mozete ma pridat.vdaka
Krásny den Vám prajem, veľmi by som potrebovala pomôct s výskumom tetanického syndrómu pre diplomovú prácu zo psychológie. Je to krátky dotazníček urcený ľudom s tetanickým syndrómom, len ho musím poslať poštou. Našlo by sa 9 ľudí, ktorí mi to vyplnia a dajú mi poštovú adresu do správy? Poštovné späť je hradené mnou a priložím aj malú pozornosť. Ďakujem vopred krásne všetkým, ktorí sa mi ozvú. Marcela Adamičková, madamickova@gmail.com
Ahoj, myslim je tu už téma na tetaniu.dočítaš sa.je to pod tetánia. Ja ju mam tiež. Neviem co konkrétne chceš vedieť. Ja beriem len Kaltrat, no v tehotenstve sa mi to vystupovalo do nepríčetnosti, hlavne preto bo som ich vynechala, nevedela som či sa môžu v tehotenstve.