Tetanický syndróm. Kto sa ním ešte trápi?

janasim
13. sep 2017

Ahojte, dnes som sa dopatrala že všetky moje ťažkosti sú vlastne tetanický syndróm, mam to potvrdene neurológom, všetko sedí, z chronického stresu som si vypestovala túto,, lahôdku ". Poradíte žienky ktorá sa už lieči co vám zabralo, lieky, výživové doplnky, prechádzky v prírode? Poraďte prosím...

lauraaaaaa
14. sep 2017

Ahoj, myslim je tu už téma na tetaniu.dočítaš sa.je to pod tetánia. Ja ju mam tiež. Neviem co konkrétne chceš vedieť. Ja beriem len Kaltrat, no v tehotenstve sa mi to vystupovalo do nepríčetnosti, hlavne preto bo som ich vynechala, nevedela som či sa môžu v tehotenstve.

kvetinka75
14. sep 2017

magnézium a život bez stresu. Niekedy to nejde a preto som si našla niečo čo ma baví, kde prídem na iné myšlienky, pri čom si oddýchnem + relax , joga, prechádzky, cvičenie, tanec, filmy - komédie. Najhoršie je, ke´d som v zhone, strese a potomto opadne. Ak sa dá, vyhýbam sa tomu. Iné lieky som odmietla. U mňa sa to dá aj bez nich. My celá rodina fičíme na mg-čku. A pomáha nám.

mickao
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janasim
autor
14. sep 2017

Ahojte,pozrela som už existujúce diskusie,užívam docasne GUAJACURAN,Neurol,Magnosolv aj vápnik,mala som tlaky na hrudníku, sťažené dychanie,trpnutie v tvári a na hlave,v noci kŕče končatín,pozitívny Chvostekov reflex,nemozem sa ako milovník kníh sústrediť na text,dufam že to pominie,mám stres postihnutého syna a náročnú prácu, našla som si koníček , prihlásila som sa do Just Nahrin,baví ma to,dúfam že sa situácia upokojí

sosovica
14. sep 2017

Pozývam ťa do skupiny OCHORENIE S NÁZVOM TETANIE

rondicka
14. sep 2017

@sosovica mohla by som poprosit aj ka pridat do skupinky?🙏?

janasim
autor
14. sep 2017

@sosovica ďakujem

missellis
16. sep 2017

Poprosim aj ja pridať do skupiny, tiez mi diagnostikovali tetaniu

mickao
16. sep 2017

@sosovica poprosím tá aj ja o prijatie. Ďakujem.

lenka0807
16. sep 2017

Aj ja poprosím.

erina11
16. sep 2017

Aj ja poprosim...Ďakujem

element05
31. okt 2020

@sosovica mozem sa pridat do skupiny tetania? Dakujem

kassandraa84
13. sep 2021

@sosovica ta skupina funguje?mozete ma pridat.vdaka

madamickova
19. okt 2021

Krásny den Vám prajem, veľmi by som potrebovala pomôct s výskumom tetanického syndrómu pre diplomovú prácu zo psychológie. Je to krátky dotazníček urcený ľudom s tetanickým syndrómom, len ho musím poslať poštou. Našlo by sa 9 ľudí, ktorí mi to vyplnia a dajú mi poštovú adresu do správy? Poštovné späť je hradené mnou a priložím aj malú pozornosť. Ďakujem vopred krásne všetkým, ktorí sa mi ozvú. Marcela Adamičková, madamickova@gmail.com