Dobrý deň, ahojte,
chcem sa spýtať, či mi budete vediet niektorá odpovedať, vie pán gynekológ nejako z vyšetrenia na hcg hormón vyšetriť, či ho mám veľa alebo málo ? či by bude bývať zle v tehotenstve ? alebo príp. nejaké vyšetrenie vie vyzistiť, či budem mávať tehotenské nevoľnosti ? Ďakujem pekne za každú odpoveď.
PS mám obavy zo zvracania, preto si prosím odpustite vtipné narážky, Ďakujem,
😒
Ziaden test neukaze to ako tvoje telo zareaguje na tehotenstvo
Nie
To sa nedá zistiť, respektíve aby si vedela, akú máš hladinu hcg, by si musela stále chodiť na odber,(co je pravdaže nereálne) keďže hcg sa zvyšuje postupne. A aj keby si vedela presne hodnoty, tak sa nedá vedieť, ako budeš konkrétne ty reagovať na tehotenstvo. Môže ti byt zle a nemusí, to sa jednoducho neda určiť.
neexistuje takyto test - kazda zena to zvlada inak a nemusi mat vysoke hodnoty na to, aby jej bolo zle, takze zial nie
a hlavne predsa teraz HCG v tele nemas, cize co presne ma stanovit? HCG sa zacne produkovat az ked he zena tehotna resp. vajicko sa uhniezdi a tehotenstvo sa vyvija
@lenkasmajlovaa určite toto podľa žiadnych odberov nezistí. Každé tehotenstvo prebieha inak niekomu je zle nonstop niekomu občas a niekto ani nevie ze je tehotny