Žienky robí tieto testy aj gynekologička ? Ak áno platí sa to ? Ak áno koľko ? Ďakujem
@beatrixx123 bezne sa tieto choroby zistuju zenam v tehotenstve. Takze ich robi gynekologicka.
Primárne sa tým zaobera dermatovenerolog a nie gynekológ. Áno, platí sa. Pred pár rokmi ma to stálo tuším okolo 40€
Mne tu este chybaju odpovede, kto mal aku najexotickejsiu pohlavnu nemoc. 🙂
@liljana zaujímavé ale pre niektorých asi dosť intímne 🙃
@liljana radšej nechci vedieť, nie každá každý o tom otvorene rozpráva. Je veľa ľudí kt nevedia ako zaobchádzať s takýmito ľuďmi a keď niekto niekomu povie ma túto alebo túto chorobu tak už ten druhy odskočí len aby sa dotykom nenakazil alebo už je za ku**u lebo je pozitivna alebo čokoľvek a nikdy nepoznáte dôvod ako to vlastne bolo...
Neviem to na isto ale v niektorých labakoch by mali robiť na HIV anonymne a zadarmo. Že ideš mimo doktora, rovno na odber.
A k tým priznaniam pohlavných chorôb.
Ja mám herpes.
@bambulienka25 mna napríklad zaujímajú tie odpovede na moje priznanie, ja to rada v takejto diskusii priznám a dozvedám sa o ludoch s akými predsudkami a vlastnými fantasmagoriami tu vypisujú niečo na adresu niekoho o kom nič nevedia, vystupujem tu v anonymite aj keď sa často zapajam do rôznych diskusii, nikto v skutočnosti nevie kto som.
@somtunovaa tak ty si tu možno nová tak ťa nik nemá ako poznať ale sú tu baby kt sú tu dlhšie a vznikli tu i kamarátstva mimo MK tak napr tie sa ti nemôžu priznať lebo to už potom hneď bude vo svete
Napr ja mam tiež jednu dg ale nenapíšem keďže privátne ma tu pár pod ozajstným menom a osobou poznajú a nikdy nevieš ako ľudia zareagujú takže tak
@bambulienka25 to samozrejme.
@beatrixx123 áno robí. Ale ja som doplácala len neviem koľko bolo to dávno. Ale nebola to žiadna horibilná suma