Ahojte, dala som si spravut testy na sexualne prenosne ochorenia z mocu. Vsetky vysledky mam negativne. Dlhodobo mam pocut svrbenia a zapalu v posve, mam pocit ze mi macmiror ani polygynax nezabera a preto som na tieto testy sla. Som prekvapena ze vysli negativne- nie ze by som bola nejaka radodajka ale dufala som, ze dostanem atb preliecim a budem mat pokoj- nie ze budem na tom istom. Ze stale pocit svebenia/palenia a neviem z coho. Chcem sa spytat ak je tu nejaka lekarka, je mozne ze vysli negativne preto lebo boli robene z mocu? Bol to test rt-pcr. Prikladam aj fotku.
Dakujem
napriklad kvapavka sa malokedy zachyti v moci a vo vytere je pozitivna. Je to jej strategia prezitia, keby sa nechala furt vyplavovat agresivnym mocom tak by sa tak dobre nemohla sirit. Pocka si na kontakt dvoch sliznic a ide. Ma na to uplne vymyslene mechanizmy
@martinmmartin praveze na stranke medirexu som sa docitala ze je ,,vysokopravdepodobne,, ze pri negativnom teste na kvapavku, chlamydie a trichomoniazu je vysledok skutocne negativny. To plati aj pri pozitovnom ( v tom pripade je vysokopravdepodobne ze je ten vysledok naozaj ppzitivny). Mne sice to slovo ,,vysokopravdepodobny,, nestaci, pojden aj na vyter, ale skor hladam ine choroby ktore to mozu byt, i ked to len hadam ale mozno cervicitis🤦🏽♀️ Neviem som zufala uz
@lauzibr lebo medirex potrebuje zarabat aj na samoplatcoch a vymysla testy z mocu atd
Najdite si ineho gynekologa alebo navstivte dermatovenerologa, ten sa zaobera aj pohoavnymi chorobami alebo skuste kontaktovat bud Gynekologicku poradnu na MK alebo v skuoine zdravotnici na MK, najdete si tam gynekologa a mozte napisat sukromnu spravu a nie sa dozadovat od laikov odpovede na tomto fore
Urcite priamu kuktivaciu. A ak to bude stale negativne, skus daco na zvlhcenie - napr Vagisan. Suchost posvy totiz simuluje pocity zapalu.
@simsalabim to nebude tym, mam zlto zeleny vytok a ako hovorim dostala som macmirror uzivala 14 dni tyzden bolo ok a znova a takto sa mi to uz skoro pol roka neustale opakuje.
@lauzibr este mi napadlo pripadne, ak mi vie nejaka lekarka tu poradit cim nahradit polygynax a macmiror ak mi nezaberaju? /moja lekarka nechce o nicom inom ani pocut/ ja uz zacinam byt zufala. Mam nonstop zlto-zelenkavy vytok. 🥲 zacinam byt uz zufala