Termoablácia endometria

majlo83
17. jan 2024

Dobrý deň, podstúpili ste niektorá termoablaciu endometria? Mne bola navrhnutá kvôli nadmernému menštruačnému krvácaniu a uz som aj po zákroku, pri ktorom mi zároveň odstranili aj polypy a zrusili aj septum. Všetky info som si zháňala na zahraničných portáloch, lebo na SK som toho našla minumun a uz vôbec nie skúsenosti a priebeh "hojenia" po zakroku. Takže ešte skúšam, či sa niekto so skúsenosťou nenájde tu.

katarina9419
29. jan 2024

@majlo83 Dobry vecer, minuly rok v oktobri som podstupila termoablaciu endometria. Mam jeden myom amala som aj polypy. Mala som dost silne bolesti tesne po zakroku. Cca tri tyzdne som potom spinila. Cca 6 tyzdnov bez pohlavneho styku. Nech sa to pekne vsetko zhoji. Teraz som uz treti mesiac bez menzesu. A zatial sa citim velmi dobre. Vysledky som mala tiez v poriadku. Tak drzim palce aj Vam aby ste bola cim skor fit.

kayla753
22. mar 2024

@katarina9419 ja sa veľmi bojím, ale asi sa tomu nevyhnem. Bojím sa aj tých bolestí, že to nedám. Ja totiž od bolesti odpadávam. Ako dlho si bola v nemocnici po zákroku?

kayla753
22. mar 2024

@majlo83 ahoj, bola si potom? Ako teraz?

kayla753
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucka250919
18. sep 2024

@all konečne som sa dopátrala k skúsenosti, ďakujem @katarina9419 verím že po zákroku budem mať podobný priebeh aj ja. Dr ma ubezpečil že majú len dobré skúsenosti ale je dobré to počuť aj od pacientky. ďakujem ešte raz

natinka1988
28. sep 2024

@majlo83 ahoj, už máš po zákroku? Mňa to ešte len čaká, ako to všetko dopadlo? Ako si sa cítila po zákroku?