Zdravím žienky asi to sem nepatrí ale som s toho v koncov... Menštruáciu mávam pravidelne no tento mesiac mam 2 krát.. V mesiaci prvá bola 10.1.2022
Druhá 20.1.22... trvá mi už 3 deň či že po 6 dnou mam zase ďakujem za odpoveď 😕
@mamina0078 je to zle však a dik pôjdem isto
@monikademeterova urcite chod, kamoske tiez sa tak skracoval cyklus a nakoniec mala 5-6dni bez MS a zvysok mesiaca MS a musel to upravit hormonalnou liecbou. Drzim palce nech sa ti to da cim skor do poriadku
@mamina0078 dobré ďakujem moc
Čaute baby možem sa spytať normlanu mam menštruaciu ale tento mesiac som dostala dva krat do mesicia ta druha prisla hned po tiždny možem byt ťehu
@danidaniela prečo by si mala byť tehotná ,keď máš menštruáciu ? Skôr tam bude iný problém
@monikademeterova ahoj aj tí niečo zistili ? Ďakujem
@mamkalentedkova dobrý deň chcela by som sa pita že prečo mám 2 krát menštruácie do mesiaca keď som poviadane vaječníky
@jana_5
@danidaniela tiež mám také isté ale neviem prečo máme tak
Dobrý deň
@jana_5 a gynekolog na zo co hovorí? Ja mam tiež u ale uz tri a pol roka kojim, beriek HAK, tak najskor tato kombinacia to u mna sposobuje. Aspo. Gynekolog to tak zhodnotil
@mamkalentedkova áno ja som us poviadane vaječníky mám furt stále opakuje
@mamkalentedkova
@mamkalentedkova
@jana_5 stále sa pytam to isté. Co na to povedal gynekokog. Snad si bola na vysetreni? Vajecniky podviazane, ale. Maternicu stale mas nie.? Mozes mat zrasty.. Cokolvek, ale gy ekolog vie urcite viac jak zeny na MK
@mamkalentedkova teda čo znamená zrasty keď dostanem len 3 din mám potom dostanem 1.12.a potom 15.12
@mamkalentedkova dobrý večer chcela by som sa pita že keď som poviadane vaječníky môže žena tehotná
Po MS smer gynekolog