Tekutina z pravého prsníka

ci
17. júl 2024

Ahojte máte niekto skúsenosť.... Totiž bola som u lekára že mi už dlhšie ide zelená tekutina len z pravého prsníka poslal ma na sono, nenašli nič,robil test na prolaktin negatívne a ďalej to nerieši 🤷‍♀️ tak teraz neviem čo

bublinka1426
17. júl 2024

@ci urcite by som skusila ineho lekara. tekutina - no nie je bezna vec, na mamo ta neposlali?

vyrovnanaosoba
17. júl 2024

Určite by som to nepodcenovala, žiadaj vyšetrenia.

ci
autor
17. júl 2024

@bublinka1426 neposlal dnes som si mala volať za výsledky na ten prolaktin len povedal že je negatívny a hotovo tým to zhaslo 🤷‍♀️

ci
autor
17. júl 2024

@vyrovnanaosoba dnes mi povedal len výsledok z krvi a hotovo nerieši ďalej.

alickapusinka
17. júl 2024

prosím ťa aj ak si zaplatíš do nejakého súkromného centra chod čím skôr. Ak ta odbili v tak vážnej veci. Chod do súkromného pokiaľ nevieš čo to je. Za peniaze ak zaplatíš ťa len tak neodbijú. Neuspokoj sa s takým výsledkom.

vyrovnanaosoba
17. júl 2024

@alickapusinka súhlasím. V jednom apelujuna preventívne a v takej vážnej veci len "kyvnu plecom" lebo krv je ok

mk22
17. júl 2024

@ci určite to rieš ďalej, zelená tekutina nemá prečo vytekat..trebs nájsť príčinu..

luccija
17. júl 2024

@ci pýtaj sa na mamograf, alebo k endokrinologovi neberieš antidepresíva?

alickapusinka
17. júl 2024

@vyrovnanaosoba nedaj sa odbiť radšej zaplať a pomoc aby bola čím skôr. Možno to nie je nič vážne ale istota je istota. Presne ako píšeš prevencia ale ak už nič tak sa im s tým nechce zaoberať. Takže moja rada obetuj dajme tomu 100 eur ale vieš že si si na 1000% istá že to je dobre a nie ako v obchode tovar na páse ľudia pre lekárov. Musíš mať na pamäti všetko sa dá opraviť ak nie vyhodíme ale ľudské zdravie tak ak sa niečo pokazí návratu niet. Preto chod robíš to pre seba nie pre druhých. A určite to nie je v poriadku treba nájsť príčinu suhlásim smk22.

ci
autor
18. júl 2024

@luccija pýtala som sa čo ďalej a že keď je krv v poriadku aj sono,tak nič 🤷‍♀️ neberiem žiadne lieky

luccija
18. júl 2024

@ci neuspokoj sa s tým

ub
18. júl 2024

@ci mám to isté- tmavy výtok z pravej bradavky. riešené presne ako u teba. Sono OK, prolaktin OK nič sa viac nerieši. Ešte mi brali vzorku z toho výtoku, tiež OK. Mňa ešte sem tam aj bolí.

ci
autor
18. júl 2024

@ub áno to tiež povedal že ma pošle na odobratie vzorky ale neposlal ma ani to tak ja už tiež neviem čo ďalej 🤷‍♀️ neviem jak si to teda predstavujú keď máš ty tiež ten istý problém a nerobia nič 🫣