Ahojte máte niekto skúsenosť.... Totiž bola som u lekára že mi už dlhšie ide zelená tekutina len z pravého prsníka poslal ma na sono, nenašli nič,robil test na prolaktin negatívne a ďalej to nerieši 🤷♀️ tak teraz neviem čo
@bublinka1426 neposlal dnes som si mala volať za výsledky na ten prolaktin len povedal že je negatívny a hotovo tým to zhaslo 🤷♀️
@vyrovnanaosoba dnes mi povedal len výsledok z krvi a hotovo nerieši ďalej.
prosím ťa aj ak si zaplatíš do nejakého súkromného centra chod čím skôr. Ak ta odbili v tak vážnej veci. Chod do súkromného pokiaľ nevieš čo to je. Za peniaze ak zaplatíš ťa len tak neodbijú. Neuspokoj sa s takým výsledkom.
@alickapusinka súhlasím. V jednom apelujuna preventívne a v takej vážnej veci len "kyvnu plecom" lebo krv je ok
@vyrovnanaosoba nedaj sa odbiť radšej zaplať a pomoc aby bola čím skôr. Možno to nie je nič vážne ale istota je istota. Presne ako píšeš prevencia ale ak už nič tak sa im s tým nechce zaoberať. Takže moja rada obetuj dajme tomu 100 eur ale vieš že si si na 1000% istá že to je dobre a nie ako v obchode tovar na páse ľudia pre lekárov. Musíš mať na pamäti všetko sa dá opraviť ak nie vyhodíme ale ľudské zdravie tak ak sa niečo pokazí návratu niet. Preto chod robíš to pre seba nie pre druhých. A určite to nie je v poriadku treba nájsť príčinu suhlásim smk22.
@ci urcite by som skusila ineho lekara. tekutina - no nie je bezna vec, na mamo ta neposlali?