Tekutina počas menštruácie

adika126
8. nov 2016

Dobry den,

Chcem sa opytat ci niektora z vas nema skusenosti s tekutinou pocas menstruacie.Snazime sa o babatko a pred 3 tyzdnami som zacala brat Gynex , nemala som skoro ziadne priznaky prichadzajucej menstruacie a ked prisla tak je len dost slaba. Co ma ale zarazilo tak je tekutina ktora sa objavila okrem krvy. Nemate niekto skusenost co by to mohlo byt? Je skor cira az zltkasta. Pred dvomi mesiacmi som zacala pouzivat menstruacny kalisok a ked si to porovnam s minulym mesiacom tak nieco take som tam nemala.
Dakujem za pripadne info

senan
8. nov 2016

@adika126 nie je to len vytok?

adika126
autor
9. nov 2016

@senan urcite nie. je to tekutina. ako voda.

simsalabim
9. nov 2016

@adika126 pri slabsej ms sa vylucuje iba malo krvi. Aj ja mam v take dni taky zltkastvodnaty vytok v pohariku. Je to bezne, aspon u mna. Na vlozke sa to vsiakne a na povrchu vidno krv, tak si to tak nevsimnes. U mna sa tak konci ms.

adika126
autor
10. nov 2016

@simsalabim to ze to bolo hned v prvy den menstruacie nie na konci. Neviem ani ci to nazvat vytokom, bola to proste vodicka , ak je to normalne tak ok. Len doteraz som to tak nikdy nemala.preto ma to zaskocilo.

0silvia0
10. nov 2016

@adika126 aj ja také niečo v kalíšku nachádzam 🙂

senan
30. nov 2016

Ale aj tak si myslim ze to nie je nic vazne, ked to je voda tak jednoducho si mala slabsi menzes, to sa niekedy stava. Ak sa ti nieco nezda tak chod radsej k doktorovi aby ta vysetril

puklica13
30. nov 2016

Je to krv..cervenu farbu sposobuju cervene krvinky cca 50 % objemu..ostatne je plazma ktora ma jemne zltu farbu..ak pouzivas kalisok do ktoreho natecie krv a je tak par hodin stane sa ze cervene krviny klesnu na dno a plazma zostane na povrchu...