Tejpy na prsia

7. okt 2024

Ahojte, chystám sa na svadbu a dnes mi došli jedne smaty ktore maju sice vypchavky na prsia a holy chrbat cize nemusim brat podprsenku lenze vyzerá to hrozne…nemam koc velke prsia a nemam ich nejako pevne…poradili by ste mi ktora z vas skusala tejpy na prsia? Videla som v dmke take boobs tape ale podla mna to je len msrketingovy tah…. Daju sa objednat rovnake obyčajne tejpy za 4eura telove robnake ako tie ktore su urcene na “prsia” a stoja 15eur…čo je dosť…. Ma to vyznam kupovat tie original na prsia alebo stači ked kupim tie obyčajne tejpy??

masinka
7. okt 2024

Neskusala som, ale v Action maju tie Boob Tapes za 2,5E. https://www.action.com/sk-sk/p/3012870/paska-na...

janci27
7. okt 2024

kamoska mala tie obycajne, nekupovala nejake speci a drzali uplne v pohode.

julia_romeo
7. okt 2024

Tejpy na prsia su dobra vec, ale treba prax v ich nalepeni. ak si to nalepis zle alebo krivo nevyzera to vobec dobre a vediet to dobre nalepit nie je jednoduche. hlavne vediet to nalepit tak aby prsia boli v rovnakej vyske a obe rovnako nalepene. Ale kazdopadne, nie je to marketingovy tah a drzi to dobre. Potom byva problem dat do dole. Treba si dat okolo seba uterak, naliat na to detsky olej, pockat aspon 15 minut a potom to postupne zliepat. Lebo ak to budes chciet odlepit hned, budes at podrazdenu a cervenu kozu..

evcagabi
7. okt 2024

Minule som citala recenzie v dm apke a veru by som do nich nesla 😉