Tehotná bez vajcovodov - skúsenosti

leren1
16. okt 2017

Ajojte...Som prave po 2x po mmt tehotenstve kde mi vzali aj druhy vajcovod...Jedina moznost je IVF...rada by som keby sa mi ozvali baby s podobnym osudom...ako sa to podarilo,ako to prezivali,ake su sance...pokus o mimimko bol 6 rokov ,mam 33 a pomaly ziadnu nadej... :(

babusik85
16. okt 2017

@leren1 ahoj, sice nie je to moj pripad, ale odporucam skupinu IVF 2013 - rady, skusenosti, tam je plno bab s podobnym problemom.

leren1
autor
16. okt 2017

@babusik85 dakujem 😉

leren1
autor
16. okt 2017

@babusik85 nemas prosim nahodou link ? Neviem to najst :(

mimiqa
16. okt 2017

@leren1 ahoj...ja tiez obidva zobrate..jednoducho zavolala do reprofitu do Brna...dali mi termin..lekar mi vysvetlil co vsetko treba urobit..ake ziadosti ake vysetrenia chce...tak ziadosti povyplnala co mi poslali..nasledne zaslala potvrdene do poistovni..kde cakas vyjadrenie a suhlas liecbou ivf na preplatenie i ked nie celej ciastky...vysetrenia mi porobila moja lekarka....po odsuhlaseni z Unionu sup lekar z Brna poslal na email recepty..aaaaa zacala brat lieky..od zajtra injekcie...a o tyzden kontrola ultrazvuku a uz cakat na vyber vajicok a vklad....vsetko trvalo cca dva mesiace....pevne nervy...radost k vysledku ta podrziii.....nic hrozne to nieje..😉

leren1
autor
16. okt 2017

@mimiqa dakujem ze si zareagovala...chcem sa spytat preco nemas ty vajcovody...ty uz jedno dietatko mas ...prirodzene ci tiez po IVF ?

mimiqa
16. okt 2017

@leren1 prve dieta prirodzene....prvy vajcovod koli cyste druhy koli mimomaternicovemu tehu☹

leren1
autor
16. okt 2017

@mimiqa tak drzim palceky...daj vediet 🙂

mimiqa
16. okt 2017

@leren1 dakujem....dam....tebe vela sily..drz sa..a do toho😘

gagik
16. okt 2017

@leren1 prve dieta z ivf s jednym vajcovodom, druhe tiez z ivf bez ziadneho vajcovodu.

leren1
autor
16. okt 2017

@mimiqa dakujem 😘