Tehotenstvo po zlomenine stavca

antolka
25. jún 2013

Ahojte maminy,
prosim vas o reakcie tykajuce sa tehotenstva, porodu po zlomenine stavca. Mate s tym niektora skusenosti? Mam 27 a som dva roky po urae (triestiva zlomenina stavca s tym ze mam stale fixovane tri stavce. Zlomeny stavec je o tretinu vysky mensi..) Traumatolog vravi, ze v tom nevidi problem.. Dakujem za reakcie ;)

xlucia
25. jún 2013

@antolka ja som to nemala az tak komplikovane, ale ostala som tehu mesiac po tom co som si dochramala spodok a kostrc.

aristka
25. jún 2013

ak to máš prediskutované s lekárom ,nie je o čom on najlepšie vie a vidí na snímke aké to máš a ako sa ti to zhojilo a rodiť určite budeš cisarákom... 😉

janeita
26. jún 2013

@antolka ja som mala dochrámanú chrbticu ešte viac, mne lekár vravel ze budem musiet dávať pozor hlavne na prírastok hmotnosti, a inak by to malo byť v pohode- teda ak nemáš problémy ani bolesti, lebo tie sa možu stupnujucou sa zatazou zhorsovať. A pôrod v takomto pripade jedine planovaný cisarsky vraj.

antolka
autor
26. jún 2013

no bolesti mam stale, s tym sa uz clovek asi musi naucit zit. na zakladke som padla zo stromu, uz od vedy mam problem s platnickou a teraz k tomu este zlomenina.. :/ sama som zvedava ako to niekedy zvladnem.
Len je pre mna zaujimave, ze traumatolog povedal, ze v tom nevidi problem, ze je to vec gynekologa.. Ved chrbtica to vsetko nesie, maternica to len obali 🙂