Tehotenstvo a hnedý výtok

janulik20
1. okt 2021

Dobrý deň, dňa 28.9 mi doktor povedal na vyšetrení ze som tehotná, ale 30.9 A 1.10 som mala hnedý výtok no bojím sa čítala som všeličo možné, bojím sa poraďte mi..Ďakujem

vahcaac
1. okt 2021

@janulik20 ahooj, v ktorom si týždni? Niekedy po vyšetrení ženy trošku zakrvácajú a tebe to mohlo ostať ten deň dnu a dnes to vyšlo von ako hnedá krv

sasanka605
1. okt 2021

Môže byt nieco a nemusí. Nikto na koni ti žiaľ neda odpoved. Ja som mala aj hnedý výtok, aj červene splnenie, dokonca aj dost silne krvácanie a vsetko dobre dopadlo. Mala som aj zamlknuty potrat a nic, bez bolesti bez spojenia.

kati_01
1. okt 2021

@janulik20 ahoj ja som mala to isté a lekár mi povedal,že to môže byť to obdobie kedy som mala menzes. Že to je úplne v poriadku ale doporučil mi užívať magnézium keby sa to opakovalo. Keď si nie si istá opýtaj sa svojho gynekológa. 🙂🙂

janulik20
autor
1. okt 2021

@vahcaac 3.týždeň

janulik20
autor
1. okt 2021

@kati_01 Ahoj Volala som mu no nedvíha mi telefón..😣

vahcaac
1. okt 2021

@janulik20 mala si bolesti, keď si šla tak skoro ? Čo videl na sone ?

petamich
1. okt 2021

@janulik20 v 3. tyzdni urcite nie si, to by lekar nevidel nic - kedy si mala poslednu menstruaciu? tehotenstvo sa pocita od 1. dna poslednej menstruacie, cize si najmenej v 5-6. tyzdni podla mna

majamat
1. okt 2021

ak ti to neprejde, daj sa vysetrit., ja som mala v prvom tehu taketo spinenie, dr ma vysetril, vsetko bolo OK, nechal am na PN a dal mi kontrolu o 3t. vecer pred kontrolou som zacala trochu krvacat, dr. ma na druhy den zas vysetril a opat vsetko OK. mala som uz 34r, tak ma uz nechal doma do konca tehu. ma uz skoro 11r dceru.

moje 2 tehu nebolo spienie,a le krvacanie, no velmi velmi slabe. 1 kv. cerstvej krvi na tolaetaku doobeda, a 1kv. opat na toaletaku poobede. bola som v praci, druhy den ok, nekrvacala som a dalsi den sa to rozbehlo - to uz som bola v nemocke, skoncilo to ako MA. a to teda calao slabsim krvacanim, ako pri prvom tehu, tam bolo vecer pred kontrolou krvacanie silnejsie.

cize fakt sa neda podla toho zistit, ako to dopadne. niekedy je babatko silne a vydrzi.

inak ked som bola v nemocke, tak tam so mnou lezala zienka, ktora mala tusim tiez okolo 35r a velmi sa tesila na babo bola uz 3x v nemocke s krvacanim. potom som ju asi o rok stretla a uz kocikovala.

janulik20
autor
1. okt 2021

@petamich poslednú menstruaciu som mala 17.9

petamich
1. okt 2021

@janulik20 a lekar ti to potvrdil z krvi? lebo ak si mala poslednu menstruaciu 17.9. tak 28.9. cca. si mala este pred ovulaciou alebo si ovulovala ak mas kratsi cyklus 🤷‍♀️ v 3t este na sone fakt nemohol nic vidiet, kedze v tej dobe dochadza k oplodneniu (1.-2. tyzden technicky tehotna nie si, 3. tyzden byva ovulacia a dochadza k oplodneniu v standarnom cykle), menstruaciu si mala normalnu, regulerne silnu? zeby si otehotnela este v minulom cykle