Tampóny do vody s vazelínou

cuci22
28. apr 2022

Ahojte dievcata. Chcela by som poprosit o radu.
Tampony do vody s tou vazelinou sa pouzivaju len ako prevencia pred infekciou v bazene? Ci sa mozu aj pocas menstruacie? Ideme na welness a mam menstruaciu.
Prepacte mozno za hlupu otazku ale naozaj som to nikdy nepotrebovala a neviem.Dakujem 😊

mec321
28. apr 2022

@cuci22 Ja by som si dala tampon počas menzesu ale bez tej vazeliny 😊

maribell
28. apr 2022

@cuci22 Možno záleží ako ktoré..lebo ja som napríklad mala celé napustené a tie boli iba ako prevencia... Ale tu som našla aj počas menštruácie .. skús si pozrieť na nete, či k nim nie je niečo také písané 👍

maribell
28. apr 2022

@cuci22 tieto sú zase iba na končiacu menštruáciu, takže naozaj ako ktoré 👍

luccija
28. apr 2022

Mala som ich cez menzes vo vode ako bežný tampón, ale zober si radšej aj normálne Ja som kupovala v lekarni

gabika8855
28. apr 2022

Jedna doktorka raz v jednom rozhovore vravela ze kludme pocas menzesu do bazena tie s vazelinou a nie bez lebo bez vazeliny nezabrania infekcii ked sme nachylnejsie

svetlana16
28. apr 2022

@cuci22 ja osobne som radsej za probioticke tampony, su lepšie 🙂

panelacikova
28. apr 2022

@svetlana16 a to sú ktoré prosím? ak by bol nejaký link.... 🙂

gabika8855
28. apr 2022

@panelacikova ale probioticke nebrania zist vode do posvy

svetlana16
28. apr 2022

@panelacikova probioticke tampony ellen... Mne ich gynekologicka odporucala viac ako tie s vazelinou

panelacikova
29. apr 2022

@gabika8855 poraď prosím také do vody.... nech si to pozriem, vychádza mi to ako naschvál na dovolenku 🙄

panelacikova
29. apr 2022

@gabika8855 Ďakujem. ako je to s kúpaním, keď idem do vody, bazéna, mora, musím ho potom ihneď meniť? nemáš odskúšané? čo prípadný toxický šok? tiež môže nastať i pri tomto type tampónu?

gabika8855
29. apr 2022

@panelacikova ano treba menit tampony a najlepsie na dobu kym niesi v bazene dat klasixky a potom znovu tieto ...toxicky sok moze byt aj pri tychto tusim

panelacikova
1. máj 2022

@gabika8855 prosím ťa, trošku som vyhľadávala na nete a našla som podstatne lacnejšie, tiež v DM. nemáš skúsenosti, či ide o to isté alebo sú niektoré lepšie/horšie?

https://www.mojadm.sk/swimpon-tampon-na-plavani...

gabika8855
1. máj 2022

@panelacikova pfu neviem nemma odskusane ake podla mna je rozdiel len v znackach vsak aj klasicke tampony su rozdiely v cenach a v aplikatoroch ale nejake ine veci podla mna niesu rozdielne

baskustek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz