Ahojte našla som tampóny do vody majú ich v dm ideme do Tatralandie a akurát to bude tretí deň MS čiže ešte silnejsie krvacam. Sú spoľahlivé máte skúsenosť? Dosť sa bojím trapasu ale vstupenky máme zakúpené dlhšie no nebolo kedy ísť
@nuna2112 nie sú tampóny do vody take tie obalené vo vazeline, čo vôbec nesaju?
@lavender94 ano su
@nuna2112 daj si normalny tampon
@nuna2112 tampóny do vody budú zrejme tie špeciálne s vazelinou, ktoré používajú ženy náchylné na infekcie, alebo tehotné ženy.
Ale ony normálne nesaju, ich úloha je práve zamedziť vstupu choroboplodnych zárodkov, ktoré môžu byť vo vode.
Ty potrebuješ normálne menštruacne tampóny, kúp si trebárs "super, alebo maxi super" podľa intenzity krvácania.
Úplne klasické tampóny, nie tieto vazelínové. V Tatralandii sú všade wecká, takže odbehneš hocikedy. Neboj, nič sa nestane.
Ďakujem žienky tak si kúpim radšej väčšie a nie do vody ❤️
Kúp si menštruačný kalíšok. Aj ten majú v dm. Ja ho používam vždy keď idem do bazéna aj mimo ms kvôli tomu aby som nechytila nejakú infekciu. Mám ho vyskúšaný aj počas najsilnejších dní a ochráni spoľahlivo. Voda sa ti samozrejme nedostane dnu a všetko ostatné ostane tam kde má. Obyčajný tampón ti okrem krvi nasiakne aj vodou. To mi nepríde hygienické ani pre teba a ani pre ostatných ľudí v bazéne. Okrem toho si ešte zarobíš na nejakú infekciu. Tie voskované tampóny sú fajn skôr pri slabom krvácaní, špinení.
@evaachesa suhlasim s kaliskom. Je to najlepsie vec. Predtym som vsak pouzivala aj tampony bezne(normalne, nie vazelinove) a nikdy som problemy nemala. Ale je pravda, ze to cele nasiakne, predpokladam, ze to po trochach pomiesas aj v bazene, ale nie je to nic, co by v tom bazene uz nebolo😄😄😄
@evaachesa tak, ale to sa treba naucit a nie experimentovat
Normálne o.b., či ria, pre istotu tie väčšie a pohoda
@nuna2112 áno normálne tampóny, ale ja kupujem v lekárni iný druh, ale mala som aj z DM