Tampóny do vody

27. feb 2023

Prosim viete mi poradit spolahlive tampony do bazena. Mam silnu (meskajucu) menstrauciu, a od zajtra zarezervovany pobyt v kupeloch a nerada by som prisla o nejake procedury len kvoli tomu.
Nieco na co sa budem vediet spolahnut ze nevyjdem von z bazena s krvavym spodkom plaviek ;)

zaneta14
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tyrkysova_kobyla
27. feb 2023

Ja som pouzivala tieto https://www.mojadm.sk/senta-tampony-na-kupanie-... ale na taku stredne silnu menstruaciu. A este klasicke o.b., ktore som po vyjdeni z vody menila.
Poharik, ak si ho este nikdy nepouzila, by som neriskovala

simsalabim
27. feb 2023

@zaneta14 sice suhlasim, ze je top, ale treba si nanho zvyknut a aj najst taky, co jej vyhovuje… na to teraz nema cas.

bibcabi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
27. feb 2023

Preloz si pobyt o par dni.

kiwi3
27. feb 2023

no s krvavym spodkom plaviek urcite nevyjdes, kedze menstruacia sa sprava pod vodou inak kvoli tlaku vody a okrem toho by ti to rovno "umylo", ale urcite si vyber nejake priamo urcene do vody a nie obycajne. tie sa mozu napit vody a vyplavat, to fakt neriskuj. inak som si myslela, ze u nas su len tieto https://www.pilulka.sk/senta-protect-damske-tam..., ale asi sme uz pokrocili

luliu
27. feb 2023

@kiwi3 vyplávať? To preháňas.....

simsalabim
27. feb 2023

@kiwi3 vyplavat?! To myslis vazne? Akoze...roky som pouzivala tampony a plavala s nimi, kym som pred cca 20 rokomi nepresla na poharik a teda, nemyslim si, ze je mozne pre tampon len tak vyplavat 😲

kiwi3
27. feb 2023

@luliu zial, nie

kiwi3
27. feb 2023

@simsalabim tak, niekolkokrat sa mi to stalo v mladosti. tym, ze to nema tu povoskovanu ochranu, tak sa to moze napit. a napite to plava...

simsalabim
27. feb 2023

@kiwi3 ano, ak by si ho taky hodila do vody, ale ako ti moze vyplavat z posvy a potom aj z plaviek?

anetka34
27. feb 2023

@kiwi3 Presne, vypláva iba zle zavedený. Ale ja by som si skôr myslela že práve tie do vody cez menštruáciu dobre nepijú. Tie sú iba mimo menštruácie dobré proti infekcii

luliu
27. feb 2023

@kiwi3 no to, že si ho zle zavedies, neznamená, že je bežné, že vypláva