Tachykardia plodu

kvikina087
1. nov 2017

Ahojte. Je tu nejaka mamicka, ktorej babo este v brusku trapila tachykardia a brala aj lieky? Boli deticky po porode ok? Ako ste rodili? Ja uzivam rytmonorm. Som zvedava co nas caka.

ada309
1. nov 2017

Ahoj... osobnu skusenost nemam,ale si uz v 35tt,mozno babo pojde skor von... viem,ze pomerne casta je tachykardia pri porode a deticku su potom ok...
Na 4D si nebola? Podrobne sono srdiecka?
Ono jeden ultrazvuk nemusi nic znamenat,mozno bolo vtedy babo viac aktivne,bola tachykardia namerana opakovane? Ak nie si v nemocnici a nemeraju ti ozvy 'vkuse" ,tak to asi az tak vazne nebude... hlavne klud 😉

kvikina087
autor
1. nov 2017

No zistili to v 32tt. Maly mal tep az 260, takze hned do nemocnice.... hned nasadili lieky tie zabrali. Stale uzivame, asi az do porodu. ultrazvukov sme absolvovali xy aj ine vysetrenia ako echo, ekg... vsetko vyzera ok. Ale aj tak sa este uvidi ci budem musiet rodit na kramaroch ci kde chcem.... tak som bola zvedava ci nema niekto nejaku skusenost. Hlavne co bolo po porode ale aj ako prebiehal porod.

helen4
1. nov 2017

Ahoj.Moj syncek v brusku to mal.Sice ma poriadne potrapili lekari a chceli mu urobit par krat sekciu ale vzdy ked som isla na monitor tak zasa srdiecko bolo v poriadku,takto to bolo asi cca 4 krat.Nastastie sa narodil v termine,je zdravi.