Tabletka po a menštruácia

luciaa77
10. feb 2022

Dobrý večer, cca pred mesiacom som uzila escapelle, do 10h od styku som ju uzila, no ako som ju uzila pred nou mi 2dni ms meškala určite som tehotná nebola mala som teliesko ,po užití ms prišla do 5dni normálna ako kazdy mesiac trvala 4dni,teraz za 5dni by som mala ms dostať ,test som si robila pred 2 týždňami bol negatívny.Myslite ze uz nemusím mať žiadne obavy?ku dr som objednaná az za týždeň som mimo domova. Ďakujem pekný večer

sparkling
10. feb 2022

@luciaa77 uz ti odpovedali tu: https://www.modrykonik.sk/forum/antikoncepcia/tabletka-po-nechranenom-pohlavnom-styku/?page=2&scrollto=last. Nie, nemozes byt tehotna zo styku, kory si mala tedne pred ms a este si aj uzila escapelle. Dievcata ta varovali, ze je to zbytocne uzit a ze to to rozhadze cyklus. No a mas to tu

dadulamamula
11. feb 2022

@luciaa77 zo styku tehotná aj tesne pred MS byt môžeš, ale to by si musela mat posunúť ovulku ( som príkladom)... Ale ak si bola chránená ešte aj telieskom tak je tam málo pravdepodobné .. Druhý krst treba použiť radšej kondóm, čiže aj taky druh ochrany k zabráneniu počatia.

luciaa77
autor
11. feb 2022

@dadulamamula ha som mala teliesko dala som si ho von po 5r,a cakala som na MS aby som mohla začať brat hak,no ms mi meškali 2dni *u mna normálne)tak hak som ešte neuzila,a mala som styk pri ktorom sme si neboli istý preto som tabletku po uzila,a ms sa dostavila do 5dni.

luciaa77
autor
11. feb 2022

@sparkling neboli sme si istý preto som ju radšej uzila s rizikom ze mi to rozhadze cyklus ako mat ďalšie babatko na ktoré sa ešte necítim ked ze uz 6r dcerku mam.