Ahojte. Chcem sa opýtať. Hlavne tie ktoré ste už mali s touto tabletou escapelle skúsenosti. Ja nie. A keby som vedela tak si to asi nedám. Lebo trpim naozaj. Takže keď žena dostane menzes po uziti tejto tabletky znamená že zabrala ? Menzes mám mať 11.6. A dnes som sa zobudila na intimke ruzovkasty výtok. Poobede hnedasty výtok. Tabletku som zobrala minulý týždeň v štvrtok. Odvtedy kŕče bolesti. Nafúknuté brucho. Prsia. Dnes toto trocha krvy a zas nič. Len bolesti. Prosím tie ktoré máte skúsenosti. Ďakujem.
@katarinka89 nie. Od styku je to 11 deň. Takže by asi nič neukázalo.
@jarkajarkovic kludne to moze byt, ze ti to narusilo cyklus osobne skusenost nemam, no kamoska po jej uzitu mala problem potom s ms, uplne ju rozhadzalo, par mesiacov kym sa to dalo dokopy, myslim, ze sj v letaku ci neziaducich ucinkoch je problem s cyklom
@jarkajarkovic no presne toto som mala ja, 2 týždne pred MS a potom prisla ms skôr. Bolesti, nafukovanie, výtok hnedastej farby, migrény, čistá katastrofa. Myslím, že tehu nebudeš, skôr úplne naburany cyklus 😏
@nanka1986 ráno som mala krv na intímke. Vravim si. Ok prišli kramy. Poobede hnedasty vytok. A teraz už nič. Furt lej bolesti v podbrušku. Nafúknutá som. A bolesť pŕs sa mi stupňuje. Podráždená som. Čistá katastrofa. A strach že som teh.
Momentálne mam
Fakt bolesti … a mega nafúknuté brucho. Kramy nikde Už som z toho unavená ….. keby som toto vedela čo sa bude diať tam nikdy uz.
@jarkajarkovic no ako píšem, u mňa 2tyzdne takto a až potom normálne ms. Proste je to zásah do cyklu 😏
@nanka1986 a ten krvavý vytok ráno ? A už nič momentálne. Len bolesti a bolesti. Do toho tie prsia. Som ut zúfalá. Tak by sa mi mali pustiť kramy ? Či takto trpieť budem dokedy ? 😟 bože.
@jarkajarkovic myslím, že každá to mame individuálne. Ale je to nepríjemné, ako nekončiaci pms 😈
@jeennyv veď keby len rozhádzaný ciklus. Ale čo sa mi deje. Hrôza. Idú mi puknúť prsia. Brucho. Bolesti. Podráždená. Brutal chuť na sex. Ja som ráno myslela že už mám kramy. A nemám už nič. Ničomu nerozumiem. A neviem dokedy to ma trvať. Keď kramy mám mať 11.6. Veď sa obesím
@jarkajarkovic ja ked som ju raz užila tak mne potom dr povedal že ak od užitia do 10dni žena rozkrvaca tak tabletka zabrala a urobila čo mala..
Ja som krvacala cca 15dni od užitia, potom za ďalšich cca 15dni (mala som akoby 2krat za mesiac ms) a potom dalšia ms meškala 14dni tak som musela na vyvolávačku.. totalne rozhadzany cyklus. Naštastie na ten 3cyklus som už začala uživat antikoncepciu tak sa mi to upravilo...
@nika_val no dnes ráno zasa trocha krv. A zasa nič. Mám kŕče. Ledva chodím. Totálne som odrovnana. Brucho mám jak v 2 mesiaci. Prsia kypia z podprsenky. Ja sa asi obesim. Fakt som z toho už na psychiatriu.
@jarkajarkovic no neviem teda, lebo ja si pamatam ze ja som to krvacanie mala ako ms silnejšiu..
Taketo slabe krvacanie neviem teda.. 🤷♀️ a dr si nevolala ze čo to moze byt?
@nika_val dnes sa mi zas pustil menzes. Teraz zas hnedasty vytok. Brucho mám totálne nafúknuté. Stále bolesť vaječníkov , som totálne zavodnena. Mala som 47 kg. Mám 50. Ide ma kompletne poraziť. Úplne vážne vravim. Radšej by som riskla to tehotenstvo ako toto šialenstvo čo sa mi deje.
@jarkajarkovic to verim, no ale ja by som na tvojom mieste behla radšej k dr
Tieto ženske veci nie su sranda.. ono to moze vazne poškodit cyklus
@jarkajarkovic už možné tehotenstvo- robila si si test ?