Tabletka Escapelle a menzes

luciaa77
19. jan 2022

Ahojte baby v nedeľu som uzila tabletku po escapelle, do 5dni mi došla mrcha teda dnes moja otázka znie ,ked došla mrcha už sa báť nemusim?je to uz okey?ano rozhádzalo mi to cyklus určite atd no uz sa stalo,no mala som strach koli tehotenstvu ci náhodou, na komentáre tipu ze som blbá ze som to uzilla mali sme sa chrániť niesom zvedava.Pisem slusne bez toho aby ma niekto súdil.Za každu odpoveď dakujem

suzitok
19. jan 2022

Ahoj, ma sa uzit co najskor po styku...ja si myslím, ze je to ok a nemusis mat obavy

vlada2401
19. jan 2022

@luciaa77 mne tiež tak prišla po escapelle po 5 dňoch a všetko bolo ok a kedysi pred 12 rokmi mi neprišla a bolo všetko tiež ok

luciaa77
autor
19. jan 2022

@suzitok Bozee az mi kamen padol zo srdca fuu,no menzes som mala dostať v piatok no mam nepríjemný cyklus tak mi neprišiel, v sobotu v noci bol styk,v nedeľu o 11.00 som uzila escapelle, v nedeľu pred tabletkou som trochu špiňila no ako som ju uzila zmizla,trpla som či zabrala no dnes som doteraz špinila a teraz nedávno som začala aj mierne krvácať ako ked ms začína dufam ze to bude okey ak ms bude trvať par dni co dufam ze ano,po ms si určite radsej test urobim no hádam ked ms došla tak by to malo byt ôk.

luciaa77
autor
19. jan 2022

@vlada2401 a chcem sa opýtať,na ten 5ti den ste aj špinila a po par hodinách sa dostavilo ako také krvácanie?ako ked začína normálne ms?je tomu už 5dni a keby som bola v tom si myslím ze ms by neprišla ....strašný stres som mala az mi zo srdca kamen padol .

suzitok
19. jan 2022

@luciaa77 klud 🙂 je to ok..uzila si do par hodin, to je spoľahlivé...
Nemusis mať klasické krvacanie, niekedy byva iba taky akoby vytok, alebo nahnedle krvacanie
Jedine, zeby si bola tehotna uz skor...to je potom o inom...

luciaa77
autor
19. jan 2022

@suzitok fuu chvalabohu, nie predtým nechránený styk nebol, iba v sobotu,ano akoby hnedý výtok,hnedá krv a teraz normalna krvička ...no ak by som bola tehotná pred co niesom tak si myslím ze to krvácanie by nedošlo.A pred tou sobotu čiže pred ms co som mala dostať som mala neplodné dni.

luciaa77
autor
19. jan 2022

A mam začať brat hak od prvého dňa ms myslite ze môžem začať hneď?ci radsej pockat do budúcej ms

strapz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz