Ahojte existuje na volny predaj tableta podobna mykomax? Dakujem
@simsalabim dakujem
Lebo este davnejsie som nasla diskusiu na mk ze je mimo predpis liek podobny a tiez sa zavina na myko ale nic som na nete nenasla a de ju akosi nechu velmi predpisovat
Fluconazol, Diflucan
@stanulienkat ved to je na predpis
@diaszoky jee, sorry. Nevšimla som si, že chceš bez receptu. Lno je týchto tabletiek väčšina na predpis, pretože to máš ako antibiotiká na podobnom princípe. Môžeš si vypestovať rezistenciu.
@stanulienkat nevadi hej viem no ja mam snou dobre skusenosti z minulosti no teraz akosi dr sa jej vyhybaju ju predpisovat. Radsej predpisovat 1000globul do posvy a znicit vsetko cosa tam da
Mycomax obsahuje léčivou látku fluconazol (antimykotikum) a podle SUKLu jsou všechny tabletky s touto účinnou látkou na předpis. Pak jsou látky s ekonazolem (gynopevaryl) a clotrimazolem (canesten) a určitě spousta dalších. Za mě je velmi dobrý ten gynopevaryl, zabral mi více než canesten. Mycomax jsem měla jednou a zjistila jsem, že jsem na fluconazol alergická 😅. Moje gynekoložka mi ještě zvykla předepisovat dafnegin (jiná látka než fluconazol) a ten je taky velmi dobrý, kdybys chtěla zkusit 🙂
@bluemoon24 dakujem za tip😇
@diaszoky aj Sporanox sa dava na mykozu, tiez ina ucinna latka a podava sa oralne. Ale tiez na predpis. Ja som si zvykla zo zahranicia kazde 3 roky priniest jednu tabletku Diflucanu, pre istotu, ak by som mala problem, lebo tieto veci vedia zacat v piatok poobede..... no posledne roky ich vyhadzujem po datume exporacie, lebo ma mykozy uz nezvyknu trapit.
@simsalabim toje pravda teda
@simsalabim nakoniec ho mam predpisany drzte prsty
@sims
@simsalabim
@simsalabim
@simsalabim
@diaszoky napr Fluconazol… je toho viac okrem Mycomax
@akinom0077 ale ja hladam bez predpisu
@diaszoky bez predpisu nie je
@bluemoon24 prosím vás, ako sa vam prejavila alergia na fluconazol? Vďaka za odpoveď
@annieann fleky na kuzi po tele, nejvice zada, bricho - vypadalo to jako kozni plisen cca, loupalo se to.
@diaszoky u nas nie. V GB ci Grecku kupis Diflucan.