Ahojte.. Potrebujem radu,alebo ak ste mala podobnu skusenost ako ja ..Zistili mi PCO pred dvoma rokmi brala som Lutenyl a Inofolic ,potom Dufaston a Inofolic ,otehotnela som pred 2 mesiacmi a potratila 6tt..Este stale som nedostala menstruaciu,po potrate som ani nebrala ziadne lieky (kedze mam PCO) ani vytminy ani nic..Trosku sa bojim ze zase nastanu nejake tazkosti,alebo ze pride k dlchsiemu cyklu ,lebo pred otehotnenim som mala na 35 dni (koli inofolicu)..Chceli by sme sa znova zacat snaziit s manzelom ..Ale este stale cakam na menstruaciu..Kedy ste vy po potrate maly menstruaciu a po kolko ste otehotneli? Dakujem za rady 🙂
Ahoj aj ja mam PCO ja som brala clostilbegyt potom inj.pregnyl ovulaciu som mala az na 26 DC pri prvom tehotenstve otehotnela som na 3 ti cyklus tehotenstvo v pohode mam krasnu 6 rocnu dcerku teraz som zacala zasa 3.3 bola posledna MS nasadeny clostylbegyt na 14 DC som pichala Ovitrelle 6.4. pozitivny test nasledne sono gestacny vacok 13 mm a tam sme skoncili 2 tyzdne ma este sledovali a nic sa nepohlo poslali ma do nemocky na kyret 10.5. ma robili v narkoze a tiez cakam kedy pride mrcha ...lekarka vravela ze aspon jeden cyklus by trebalo pockat minimalne ...
Ahoj,ja som tiež 10.5 skončila na kyrete. V 9tt som mala MA.tiez momentálne čakám na MS. Dnes je tomu 3tyz,tak snáď príde čím skôr. Pred otehotnením som mala 26 dnove cykly,bola by som vďačná keby sa mi vrátili. 🙂 . Mne lekár odporúčal počkať 6mesiacov... No po 3cykloch by som chcela začať plánovať, keďže sa to nemusí podariť hneď.
No tak ja už menštruáciu mám už skoro za sebou 🙂 vlastne dostala som po 7tyzdnoch .. Ďakujem za odpovede a dúfam že sa nám podarí čím skôr znova otehotnieť a dotiahnuť do úspešného konca 😍
Menstruaciu som dostala 6 tyzdnov po tom...aj kvoli psychike som otehotnela po roku