Ahojte, v novembri mi diagnostikovali PCOS a autoimunitný zápal štítnej žľazy. Keďže som PCOS nechcela riešiť antikoncepciou, nechala som to zatiaľ tak a beriem len kyselinu listovú ako doplnok výživy. Menštruácia nemám až tak pravidelnú, chodí síce každý mesiac, ale je to niekedy medzi 22-30 dní, asi raz alebo dvakrát za posledné dva roky sa mi stalo, že neprišla vôbec. Cítim sa fajn, no tento mesiac mám namiesto menštruácie len nejaké hnedé špinenie. Tehotenstvo vylučujem, keďže mám neliečené PCOS. Máte niekto skúsenosti? Ďakujem
Ja by som to tehotenstvo až tak nevylucovala..Síce som brala asi dva roky duphaston aby som aspoň nejakú ms mala ale aj napriek zlým prognózam sa mi podarilo otehotnieť úplne prirodzene..
Ďakujem za rady, nakoniec som dostala menštruáciu, ale veľmi ma prekvapil ten priebeh. Nikdy pred tým som nemala to hnedé špinenie pred menštruáciou, skôr po.
@andovka007 nech ti tehotenstvo dobre dopadne a nech sa bábo narodí zdravé. 🙂
Ahoj aj mne diagnostilovali pcos v oktobri a ja narozdiel od teba aom nemala ms vobec max 2 krat do roka a tiez ma chceli liecit antiloncepciou ale odnietla som nasledne laparoskopia ma cakala v decembri a v januari ms prisla uplne bez hormonou takze moja rada znie chod k doktor ovi ten ta vysetri ja som to hnede spinenie mavala tiex kolko razi aj 2 tyzdne v kuse moze.to mat vela dovodov od cysti az zapal takze sup na gyndu