Ahojte... pomohol vam pri PCO INOFOLIC otehotniet? Ak ano po akej dobe? A kolko krat denne ho mam uzivat? Raz alebo dvakrat? Ja ho uzivam iba raz a to rano spolu so SIOFORom ( metformin )... Dakujem
http://www.fertility.sk/sk_SK/riesenie-problemo...
Prečítaj si až do konca🙂
ahojky, aj ja som mala PCO a to niekolko rokov a stym suviselo vraj aj moje akne a vsetko mozne, do toho este aj stitna zlaza, kt nepracuje moc ako ma....ex doki mi chcel stale dat len antikoncepciu, lebo ze ak raz budem chciet mat deti tak je to jediny "liek". to tu vtedy este inofolic nebol na trhu. prestahovala som sa a zmenila aj doktora tym padom a povedala mu, ze antikoncepciu nechcem (nebrala som ju ani pri ex doktorovi) a povedal, ze je novinka na trhu a to inofolic, ze to mozem skusit. to bolo v januari 2013. vybrala som iba jedno balenie, cize necely mesiac, 1x denne, o babatko sme sa nepokusali este vtedy a aj preventivku som nejako odkladala ze potom pojdem, potom........isla som az toto leto po svadbe, lebo sme chceli skusit babatkovanie a cuduj sa svete, lekar mi ukazal ultrazvuk a vajecniky boli uplne ciste, bez jedinej cysty a bbatko sa nam podarilo na prvy sup. neviem ci za to moze to jedno balenie inofolicu pred vyse rokom ci nie, ale u mna to bolo tak 🙂 drzim prsty
@janina1007 odporúčam ti pridať sa do skupiny PCO a tam ti skor baby odpovedia, lebo tu si to ani nikto nevsimne. a hlavne budes oslovovat baby co sa ich to tyka.. Je zbytocne zakladat milion otazok a diskusii, ked je na tento problem cela skupina 😉
Ahoj , aj ja mam PCO a užívam Inofolic, zatial nic...Pijem alchemilku, kyselinu listovu a gynex začínam, Treba naozaj obmedziť sladke, ak chceš pošlem ti link na stravu pri PCO...🙂