Syndróm polycystických vaječníkov

micak
2. mar 2012

Môže autoimunitný zápal ŠŽ spôsobiť PCOS ? ENDO mi zistila len tento zápal z krvi, funkcia je v norme. K terajšej gyneko už ísť nechcem, som z nej sklamaná. Tak budúci týždeň pôjdem k novej a u nej niečo pozisťujem. Viete mi ale predom poradiť vy, ktoré máte skúsenosť s niektorým z pojmov, resp. sa tejto problematike rozumiete? Vopred ďakujem !

alexis617
2. mar 2012

aj ja ja som mala tento problém z neliečeného zápalu maternice doktorka do mňa tisla len Flurantoinové tabletky ktoré som si vkladala vytvárali sa mi cisty vo vajíčkovode jednu mi vyberali laparoskopom bola 10cm.,zmenila som ginekologa

janie80
2. mar 2012

@micak ja mam autoimunne ochorenie stitnej zlazy, PCOS a inzulinovu zistenciu... Tiez len beham po lekaroch, tak sa snazim trosku si zistovat a studovat...

micak
autor
2. mar 2012

@janie80 fuu, no pekne. inzul. rezistenciu este nemam zistenu, menim si gyneko, ale taka byrokracia je okolo toho, ze neviem, kedy ma nova zacne vysetrovat. Stara totiz nema snahu. Zatial este ma caka 1 odber krvi pocas prvych 10 dni cyklu, takze uvidim.

Ako sa inak zatial liecis? ake mas lieky?

janie80
2. mar 2012

@micak no mne to este stale vlastne zistuju... Este ma cakaju dalsie vysetrenia a potom sa konecne od augusta zacnem aj liecit... 😖 😒