Ahojte, už roky sa snažím schudnúť a je až neuveriteľné, ako sa mi napriek snahe nedarí. Mám PCOS a k tomu syndróm lepivých doštičiek. Problémy s váhou, padaním vlasov, lámaním nechtov, akné (vek 21), depresiami, cyklom atď. Aktuálne čakám na vyšetrenia hematológa a endokrinologičky, aby mohla gynekologička nasadiť HAK s estrogénovou zložkou. Chcem sa vás spýtať, či niekto máte podobnú situáciu a ako to riešite? Som už fakt zúfalá a najhoršie sú tie depresie a bezmocnosť niečo zmeniť :( Budem rada, ak nájdem spriaznenú dušu
@sgp ahoj som ten isty pripad... mam pco, problemy s vahou, nepravidelnou ms a nedari sa nam splodit babo... chceli by sme konecne babo no akosi to nejde... zacala som cvicit... upravila jedalnicek a kila idu pomalinky dolu... napis ip akchces... drzim palce a nevesaj hlavu...
@sgp mala som problem aj ja chudnut, ale stacilo zmenit par veci, prostredie, nelutovat sa a slo. Prestala som mysliet, ake choroby mam a ake nie a slo to. Problemy s cyklom som mala tiez a aj depresivne stavy. Ale zivot tymto nekonci. HAK mi chceli dat, ale nikdy to brat nebudem ani som nebrala. Kedtak napis ip