Syfilis - liečba

dilaj
2. jan 2024

Ahojte, pred pár dňami mi vyšiel pozitívny teda reaktívny test na syfilis, momentálne čakám na potvrdenie z Košíc kde sa čaká na výsledky 3 týždne. Moja dermatológička mi povedala, že relatívne neznamená na 100% že to mám, no ja si myslím že skôr hej aj keď nežijem promiskuitný život, ale na dovolenke som mal nechránený pohl. styk. Chcem sa opýtať či už ste mali niekto skúsenosť s týmto a či sa s tým dá žiť plnohodnotný život lebo ja som už zúfalý.

alickapusinka
2. jan 2024

Ako môžeš byť taká nezodpovedná. Dospela žena

petamich
2. jan 2024

@alickapusinka chlap, ked uz 🙂 sudiac podla rodu, v ktorom autor pise

viestta
2. jan 2024

Preliecis sa a budes zit normalne. Syfilis nie je AIDS.A nabuduce ked uz nevies drzat gasparka na uzde si do kufra pribal zasobu prezervativov, nestoja vela a nezaberu vela miesta. Nebudes prepadat zufalstvu. (mas stastie, ze to nie je AIDS)

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dilaj
autor
2. jan 2024

@taynee Test som si dal robiť na obe choroby HIV nemám test mi vyšiel reaktívny len na syfilis.

alickapusinka
2. jan 2024

@petamich aha už som si teraz všimla dakujem.

dilaj
autor
2. jan 2024

@viestta Ďakujem. Viem bolo to odomna nezodpovedné no myslím že to budem mať ponaučenie dokonca môjho života.

dilaj
autor
2. jan 2024

@alickapusinka nezodpovedný a hlúpy žiaľ už to nevrátim späť

alickapusinka
2. jan 2024

@dilaj veru no sme ľudia robíme chyby ale takú chybu urobiť že si si sám poškodil zdravie no nič moc.

taktotedanie
2. jan 2024

@dilaj hiv sa opakuje o pol roka

taktotedanie
2. jan 2024

@dilaj mimochodom da sa s tym zit poznam pani ktorej na to prisli po 20 rokoch

karamella0
2. jan 2024

@taktotedanie úplne stačí sa otestovať 3 mesiace od styku, keďže do 3m už je toľko protilátok, aby to bolo testom zaznamenatelne, tak tu zbytočne nestrašte už teraz dosť vystrašenú osobu.

A k téme, syfilis sa dá veľmi dobre a ľahko vyliečiť pomocou ATB, takze žiaden stres.

taktotedanie
2. jan 2024

@karamella0 tak ja mam ine info 🤷🏻‍♀️

dilaj
autor
2. jan 2024

@karamella0 Ďakujem veľmi pekne za upokojenie

vlado92
Autor odpoveď zmazal
Zobraz