Zdravím vás , môjmu partnerovi zistili z krvi ze ma syfilis. Mame ísť na nejakú konzultáciu do Košíc aj ja ako jeho partnerka.
Máte stym niekto skúsenosť? Dá sa to liečiť ambulantne ? Alebo je nutná hospitalizácia ? Prípadne hospitalizácia na ako dlho?
Ved nejde o život ohrozujúci stav ze by mal ísť do nemocky a naozaj takéto základné veci resp info nájdeš aj na Google. Liečba je domáca
nasadia mu antibiotiká a bude v domácej liečbe, čo sa týka konzultácie budú chcieť prípadných partnerov nakoľko je to prenosná choroba a je jej dosť veľa
Penicilin. Tusim muskularne.
@mattel dostanete obaja lieky a budete uvádzať mena a kontakt na sexuálnych partnerov
@terezia323 hádam každý osve. 😂
@stellarphoenix to si odkiaľ skopíroval?
@stellarstar chatgpt tipujem.
Robila som si samotesty až 2 doma a vyšlo mi že som negatívna, myslite že to môže byt nejako skryté ? Alebo ze to ja nemusím mať ?
@mattel ak si mala nechránený pohlavný styk s manželom tak s vysokou pravdepodobnosťou máš syfilis aj ty
Mal partner aj nejake príznaky ? Alebo ho tá informácia prekvapila keď povedali že z krvi mu to zistili ?
Uz si z neho vymlatila, kde ho dostal ...? Google pise, ze sa to lieci antibiotikami ...