Syfilis - liečba

mattel
29. nov 2023

Zdravím vás , môjmu partnerovi zistili z krvi ze ma syfilis. Mame ísť na nejakú konzultáciu do Košíc aj ja ako jeho partnerka.
Máte stym niekto skúsenosť? Dá sa to liečiť ambulantne ? Alebo je nutná hospitalizácia ? Prípadne hospitalizácia na ako dlho?

chodec15
29. nov 2023

Uz si z neho vymlatila, kde ho dostal ...? Google pise, ze sa to lieci antibiotikami ...

mattel
autor
29. nov 2023

@chodec15 nepýtala som sa na rady do vzťahu , a ani kopírovanie z googlu od ďalších osôb. Ale na skúsenosti a rady ako to ďalej prebieha. Ďakujem

chodec15
29. nov 2023

@mattel Mna zaujimala aj liecba doma, nielen v nemocnici. 🙂 Dnes je to myslim, ale bezne liecitelna choroba, ak sa pride vcas.

stellarstar
29. nov 2023

Ved nejde o život ohrozujúci stav ze by mal ísť do nemocky a naozaj takéto základné veci resp info nájdeš aj na Google. Liečba je domáca

alenka58
29. nov 2023

nasadia mu antibiotiká a bude v domácej liečbe, čo sa týka konzultácie budú chcieť prípadných partnerov nakoľko je to prenosná choroba a je jej dosť veľa

jaskolka
29. nov 2023

@mattel jasne, dostane lieky, antibiotika, nie je nutná žiadna hospitalizacia. Len bude musieť uviesť zoznam sexuálnych partnerov (partneriek) keďže to podlieha sledovaniu. Preto ideš aj ty ako partnerka a koho uvedie ďalšieho, ten takisto bude musieť ísť na vyšetrenie.

stanulienkat
29. nov 2023

Penicilin. Tusim muskularne.

terezia323
29. nov 2023

@mattel dostanete obaja lieky a budete uvádzať mena a kontakt na sexuálnych partnerov

koniarova
29. nov 2023

@terezia323 hádam každý osve. 😂

chodec15
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stellarphoenix
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stellarstar
29. nov 2023

@stellarphoenix to si odkiaľ skopíroval?

deedol
29. nov 2023

@stellarstar chatgpt tipujem.

katka700
29. nov 2023

@mattel Pozri si stránku tej kliniky či tam nemajú informácie o liečbe. Hospitalizovať vás najskôr nebudú. Daj sa čím skôr otestovať ci to nemáš aj ty, je to svinstvo.

mattel
autor
30. nov 2023

@katka700 no je to v Košiciach nemocnica

mattel
autor
3. dec 2023

Robila som si samotesty až 2 doma a vyšlo mi že som negatívna, myslite že to môže byt nejako skryté ? Alebo ze to ja nemusím mať ?

terezia323
3. dec 2023

@mattel ak si mala nechránený pohlavný styk s manželom tak s vysokou pravdepodobnosťou máš syfilis aj ty

lucuass
7. dec 2023

Mal partner aj nejake príznaky ? Alebo ho tá informácia prekvapila keď povedali že z krvi mu to zistili ?