Svrbí ma zadok a mám tam vyrážky

pupetko263
25. aug 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť v poslednom čase mám problém zo zadnou časťou myslím zadok neviem čím to je či je to tým teplom alebo čo musím si ho vždy natrieť krémom konkrétne phytiolom lebo ma po veľkej potrebe svrbí a spravia sa mi vyrážky už som rozmýšľala že by som si ho oholila tie chĺpky lebo ma to už nebaví stále potierať. Ďakujem za každú radu

viestta
25. aug 2022

Umyvaj si zadok po potrebe. Jed nemáš bidet alebo možnosť sprchy, tak fľaša s teplou vodou a ides

lasoli
25. aug 2022

@pupetko263
@pupetko263 mozes mat kludne aj alergiu alebo mykozu,skus najskor vyradit avivaze a daj si canesten,ak to nezaberie,tak radsej k dr,aby ti to nepreslo do chronickeho stavu.Na sprchivanie pouzivaj aj tie gely na intimnu hygienu.

pupetko263
autor
25. aug 2022
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@lasoli myslíš gynekológa?

lasoli
25. aug 2022

@pupetko263 gynekologa asi nie,skor obvidny a ten ta moze poslat smer kozne alebo gastroenterolog.Inak ak tam mas vyrazky,este ma napdlo ze aj herpes to moze byt.Tazko povedat.Zalezi aj ci sa to opakuje alebo to mas len raz.

pupetko263
autor
25. aug 2022

@lasoli keď si to natriem phytiolom tak to zmizne