Ahojte mam pred menzesom, a zacal ma svrbiet v zahybku jeden pysk. Iba na lavo minule po cviceni som tam mala zpareninu. Neviem vsak, cije to zaparenina alebo co potieram si to druhy den imazolom mate s tym skusenosti,?s pozdravom
@dajana40 tak skus 1tbl canesten do posvy a masticku na okolie. Ak to je zapatenina, to by mohlo pomoct.
@simsalabim ale tabletu do posvy tasa neberie iba pri mykoze??
@dajana40 zapareninu sposobuje vlhko, pri ktorom sa premnozia kvasinky. Ved aj ten imazol, co si davas, je mast na kvasinky. A dokonca ma tu istu ucinnu latku. Ak ti to nezabera zvonka, mozno aj vnutri to treba riesit. Alebo skus nieco ako Lactofeel.
@simsalabim oki vdaka
ja to mam tiez, je to taka prasklinka z vlhka. skusala som maste a nepomohlo. Pomaha mi detsky puder, skus
@eliska13 ten ma rovnaku ucinnu latku - clotrimazol - ako Imazol, co uz pouziva...
@simsalabim okey len mne je divne, ze ten pysk nemam bolavy ani opuchnuty ci cerveny nechapem tomu zacalo ma to svrbiet po cviceni ked som bola spotena a je to len kusocek na kavej strane nie po celej strane
@dajana40 no pozri, nikto, ani lekar, to bez vyteru nepovie 100%, co to je. Tak ked clotrimazol nezabera, skus trebars Vitagyn C alebo Multigyn actigel.
@simsalabim ok zajtra si to kuupim
@misiatko81 dakujem
Kúp si aj intímne mydlo použi ho po cvičení
@dajana40 ešteže ta nesvrbi zadok... :D ved vyskúšam masticku, nezaberie - idem k lekárke.. Takéto pixoviny sem vypisovať...