Ahojte baby, potrebovala by som poradiť... Už tretí den ma svrbí vagina a anal... proste všetko tam dole ... dnes mi skoncili krámy a beriem antibiotiká na zapal zubu.... Neviem čo to je, nikdy sa mi to nestalo, hygienu dodržiavam, pravidelne každý deň sa sprchujem... poraďte prosím čo s tým.. k lekárovi som objednana až na štvrtok, do vtedy ma dovolenku 😓😓
To bude z tých ATB. Skús tie vaginálne tabletky plus krém Canesten.
Odporucam masticku Fungicidin,stara dobra komunisticka masticka (je to z tej edicie ako Oftalmoframykoin ocna mast ..),a tiez dobre pomaha emulzia na bezne umyvanie
Ja mám presne to isté.Brala som antibiotiká a popritom aj probiotiká a aj tak mi to nepomohlo.Svrbenie a pálenie som mala strašné.V noci som kvôli tomu svrbeniu nemohla spať,to sa nedalo vydržať.A ešte mi to všetko aj pekne zapuchlo.Dávala som si canesten a potom ma to tak nesvrbelo.Dnes som bola u doktora a predpísal mi taký jednorazový krém do pošvy,ktorý je už v aplikátore a len sa zavedie do pošvy.A povedal,že ten canesten nepomôže,ale mne na to svrbenie pomohol.
@miahaven treba rozlíšiť či máš mykózu alebo bakteriálnu vaginózu. Mne pomohol LactoFeel.
@miahaven kup si v lekarni mykomax tabletku..a hypermangan..daj si kupel ale z hypermanganu len zopar kusok..potom canesten masticku