Svrbenie v pošve - hygiena

pupetko263
6. apr 2021
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte chcela by som sa opýtať aký sprchový na intimnuy hygienu používate? Najprv som používala Saforelle a potom čo som mala kvadinky používam Lactacyd antibakteriálny ale začínam pociťovať také ako nepohodlie ako keby sa mi malo vrátiť kvadinky ďakujem za každý radu

majka66
6. apr 2021

Ja pouzivam mydlo od znacky LR mne to pomaha je to mydlo z aloe vera
aj sa v nom kupem ked mam problemy

evka_3
6. apr 2021

Feminelle od oriflame je super

tessa2299
6. apr 2021

@pupetko263 za mna saforelle TOP. Dlhsie som pouzivala lactacyd, len po case mi prestal robit dobre. Skor by som povedala, ze z neho som mala blby pocit tam dole, niekedy aj zacervenanie. Odvtedy pouzivam len saforelle.

simsalabim
6. apr 2021

@pupetko263 cista voda uplne staci. Mydlo narusuje pH. Intimne gely maju upravene pH, tak az tak neskodia, ale... kazdy gynekolog povie, ze voda staci, ostatne je reklama.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika23t
6. apr 2021

@pupetko263 momentálne ginexid pena, ale dlhodobé používanie žiadneho intímneho gélu mi nerobí dobre. Súhlasím s tým, že naj je čistá voda. Skúšala som kadečo, ale nič nie príliš dlho.

zuzzinkaa
6. apr 2021

@pupetko263 ahoj aj ja som s tým mávala problém, a potom som narazila na tento lactacyd s probiotikami, v bežných obchodoch som ho nezohnala iba v DMku alebo lekárni. A odvtedy som odspodu v pohode 🙂

marcellka32
6. apr 2021

Pred 15 rokmi ženy netušili nič o nejakých lactacyd, saforelle....bola čistá voda a žilo sa, dnes keď prídem do drogérie je mi zle koľko chémie sa vie vyrobiť na očistu tela, jedna ulička plne regále len sprchové gély, ďalšia intímne gély, ďalšia telové mlieka...stačí ti voda

bigdream
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adelindacz
Odpoveď bola odstránená
Zobraz