Poraďte niečo na svrbenie okolí konecnika podrazdenie koze pálenie a nepríjemné svrbenie .nejakú mast na utlmeniesvrbeniq
Sudocrem, možno by som preventívne skúsila aj canesten
A umývať sa Saforelle mydlom alebo niečím podobným
A nemáš mrle?
Imazol krempasta
Ako dlho ti to trva?Ja som mala stipanie palenie svrbenie rok!Potom to preslo do bolesti ze som mala natrhnuty konecnik a nehojilo sa to.Skusila som 100%rakytnikovy olej ale vnutorne,davala som si rano na obed aj vecer jednu cajovu lyzicku.Po troch dnoch som citila zlepsenie a zotrvala som az tak,ze teraz klop klop konecne nemam bolesti ani svrbenie.Vybrala som asi 4 flasticky ale stoji za to.Aspom mne to pomohlo.Mast ziadnu a mozem povedat ze mam uz hotovu lekarnicku z masti doma co som skusala.
Belogent-ale je len na predpis.
@stankot skúsim si ho kúpiť a uvidím ci to pomôže
Skus ten belogent je to naozaj velka pomoc.A ten olej si das ako prevenciu.
@stankot tento môže byť ci iný
Ano moze.Ja som mala tento.ale je hnusne,takze som sa napila vody(drzala ju v ustach)potom hned lyzicku oleja a hned vodu takze vsetko naraz som prehltla.Jeden cas som si aj potierala konecnik nim ale to farbi.Vydrz aspon tyzden ci budes citit ulavu,ja som pocitila ozaj po troch dnoch ale pila som ho dalej este dva mesiace.Ozaj a je tam kvapkatko tak to som vybrala lebo kym by mi nakvapkalo lyzicku tak by trvalo dlho.
Sudokrem, Factu