Svrbenie pyskov kože vagíny

gaba1680
12. nov 2021

Ahojte babulky som tu úplne nová ešte sa v tom úplne nevyznám chcem sa len opýtať lebo už mám toho dosť už skoro mesiac to trvá najprv to začalo len z vonka ako pysky strašne svrbiet potom aj z dnuka ale nie že úplne dnu okolo dierky a hore ako nie je to už také hrozné používala som canesten a rosalgyn pomohlo teraz utorok som bola u gyn gynze asi zápal ale dnes mam volať o výsledky ale hlavná otázka že preco ma teraz svrbí skôr ako koža na vagine nie je to hrozne ale stále taky nepríjemný pocit hlavne keď chodím mala ste niektorá a ako dlho

terkaaa248
12. nov 2021

@gaba1680 bože ľudia, používajte čiarky, bodky…🙏🤦‍♀️

anjelicek26
12. nov 2021

Ved nemusis mat zapal, staci zly prasok a stale ti to drazdi spodne pradlo... Skus obycajny detsky sudokrem alebo vazelinu natriet vzdy pred spanim, dosledne dbat pri prani spodneho pradla na dlhe plakanie, 100% bavlna a uvidis, ci sa to zlepsi...

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
12. nov 2021

@gaba1680 vsak nevolala si este po vysledky, tak uvidis potom... a preco ta svrbi? no lebo mas zapal, mykozu, alergiu.. cokolvek. Pradlo riadne per na 60tke, ak mas dlhodobo tento problem, tak kludne prezehli. Ale teda v prvom rade treba riadnu liecbu.
A ako dlho som taketo mala? mesiac nie, lebo ked sa mi to objavi, do tyzdna enmizne, hned som u lekara...

nevenka
12. nov 2021

@simca06022011 tak mas stastie, ze Ti to za tyzden zmizne. Ja som mala mykozu v juli, preliecena 2 pripravkami, laktobacilmi, no mesiac som sa trapila a chvilku bol klud a znova na dalsi mesiac. Slabsir, ale stale volaco. Kto toto nezazil, nepochopi. Nie je to vzdy take jednoduche u kazdeho, se dam masticku, cipky a je dobre. Mozem povedat, ze takym zenam zavidim. Niekedy je to hruza a aj vysledky su dobre a nic, stipe, pali, svrbi, sex nemas mesiac, lebo...a potom raz, dvakrat a odznova. Neprajem nikomu.

simca06022011
12. nov 2021

@nevenka ja som povedala ze ked do týždňa nemizne idem k lekarovi 😉 lebo nie je to nic s cim sa oplati domacimi receptami doma bojovat...

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gaba1680
autor
12. nov 2021

@michaela_murinova nesexujem už viac než mesiac 🤣.... Bohužiaľ som len 3 týždne po potrate 😥😥😥takže tak skoro to ani tak nebude lebo nesom ani psychicky na tom dobre

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gaba1680
autor
12. nov 2021

@michaela_murinova
@michaela_murinova ale ved ja nemyslím na to ze bohužiaľ že nesexujem a že z toho nesom na tom psychicky dobre ale z toho co sa mi stalo že mi museli spraviť potrat sex je teraz to najmenej čo má trápi asi ste ma zle pochopili

osky
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
osky
13. nov 2021

@michaela_murinova
A inak,nie je pravidlom,ze pri sexovani musis bezpodmienecne nieco chytit.
Staci mat staleho partnera.
Skus si obcas vrznut.
Je to sakra dobre.
Okrem toho zdrave...zlepsi ti to naladu😉
Lebo ocividne ti to nerobi dobre,takto bez sexu...

natalienka12
13. nov 2021

Dospela zena napise, ze 😂😂 okolo dierky 😂 to je teda uroven!

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaela_murinova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalienka12
13. nov 2021

@michaela_murinova To si nechas, aby ta takto urazala a nazyvala ta sprostou, blbou, ze ta nikto nechce atd?

petka1402
13. nov 2021

@michaela_murinova asi by si mala začať sexovať, by ti takto neprášilo a nepísala by si hlúposti

osky
13. nov 2021

@michaela_murinova
ty mozes ludi urazat a rypat do nich.
Ked tebe napisu svoj nazor,das to zmazat....
Velmi ubohe ....
Svoj nazor na teba jednako nezmenim.😊