Ahojte babulky som tu úplne nová ešte sa v tom úplne nevyznám chcem sa len opýtať lebo už mám toho dosť už skoro mesiac to trvá najprv to začalo len z vonka ako pysky strašne svrbiet potom aj z dnuka ale nie že úplne dnu okolo dierky a hore ako nie je to už také hrozné používala som canesten a rosalgyn pomohlo teraz utorok som bola u gyn gynze asi zápal ale dnes mam volať o výsledky ale hlavná otázka že preco ma teraz svrbí skôr ako koža na vagine nie je to hrozne ale stále taky nepríjemný pocit hlavne keď chodím mala ste niektorá a ako dlho
Ved nemusis mat zapal, staci zly prasok a stale ti to drazdi spodne pradlo... Skus obycajny detsky sudokrem alebo vazelinu natriet vzdy pred spanim, dosledne dbat pri prani spodneho pradla na dlhe plakanie, 100% bavlna a uvidis, ci sa to zlepsi...
@gaba1680 vsak nevolala si este po vysledky, tak uvidis potom... a preco ta svrbi? no lebo mas zapal, mykozu, alergiu.. cokolvek. Pradlo riadne per na 60tke, ak mas dlhodobo tento problem, tak kludne prezehli. Ale teda v prvom rade treba riadnu liecbu.
A ako dlho som taketo mala? mesiac nie, lebo ked sa mi to objavi, do tyzdna enmizne, hned som u lekara...
@simca06022011 tak mas stastie, ze Ti to za tyzden zmizne. Ja som mala mykozu v juli, preliecena 2 pripravkami, laktobacilmi, no mesiac som sa trapila a chvilku bol klud a znova na dalsi mesiac. Slabsir, ale stale volaco. Kto toto nezazil, nepochopi. Nie je to vzdy take jednoduche u kazdeho, se dam masticku, cipky a je dobre. Mozem povedat, ze takym zenam zavidim. Niekedy je to hruza a aj vysledky su dobre a nic, stipe, pali, svrbi, sex nemas mesiac, lebo...a potom raz, dvakrat a odznova. Neprajem nikomu.
@nevenka ja som povedala ze ked do týždňa nemizne idem k lekarovi 😉 lebo nie je to nic s cim sa oplati domacimi receptami doma bojovat...
@michaela_murinova nesexujem už viac než mesiac 🤣.... Bohužiaľ som len 3 týždne po potrate 😥😥😥takže tak skoro to ani tak nebude lebo nesom ani psychicky na tom dobre
@michaela_murinova
@michaela_murinova ale ved ja nemyslím na to ze bohužiaľ že nesexujem a že z toho nesom na tom psychicky dobre ale z toho co sa mi stalo že mi museli spraviť potrat sex je teraz to najmenej čo má trápi asi ste ma zle pochopili
@michaela_murinova
A inak,nie je pravidlom,ze pri sexovani musis bezpodmienecne nieco chytit.
Staci mat staleho partnera.
Skus si obcas vrznut.
Je to sakra dobre.
Okrem toho zdrave...zlepsi ti to naladu😉
Lebo ocividne ti to nerobi dobre,takto bez sexu...
Dospela zena napise, ze 😂😂 okolo dierky 😂 to je teda uroven!
@michaela_murinova To si nechas, aby ta takto urazala a nazyvala ta sprostou, blbou, ze ta nikto nechce atd?
@michaela_murinova asi by si mala začať sexovať, by ti takto neprášilo a nepísala by si hlúposti
@michaela_murinova
ty mozes ludi urazat a rypat do nich.
Ked tebe napisu svoj nazor,das to zmazat....
Velmi ubohe ....
Svoj nazor na teba jednako nezmenim.😊
@gaba1680 bože ľudia, používajte čiarky, bodky…🙏🤦♀️