Ahojte baby, mali ste niektora svrbenie nie v konecniku, ale tak pri...a stale na tom istom mieste cca 1cm stvorcovy :D
Mala som robeny ster na mykozy a podobne veci a vsetko v norme. Partnera tiez svrbia semenniky. Mala som robene testy na chlamydie a kvapavku a tiez negativne. Hemoroidy si tiez nemyslim ze to mozu byt, ziadne ine priznaky nemam ako krv, bolest a podobne. Len to neprestavajuce svrbenie uz tri tyzdne. Poradte.
Ten 1cm štvorcový si si merala pravítkom?:DDD
Zabudla som dodat, ze hygiena je samozrejmostou🙂 nikdy predtym som takyto problem, ani podobny nemala, takze zlou hygienou to urcite nie je. 🙂
Moze byt hemeroidy nemusia boliet ani krvacat a zvyknu svrbiet. Ale tie partnerove semenniky ., zas moze byt nieco ine. Teda v jeho pripade urcite nie hemeroid. 😁co tak avivaž? Lepsie ako pohlavne choroby ( typujem)
Som sa trochu aj pobavila na tomto príspevku 😀 prepáč, teraz k veci. Hemeroidy môže LEN svrbiet bez ďalších príznakov, viem to celkom isto, mávam ich už niekoľko rokov. Natriem s faktu masťou a za pár dní je kľud. No ale tie svrbiace semenníky mi s tým nejdú dokopy 🤔 a bol aj priateľ u lekára?
Ster na parazity ti tiež robili?
@nikpa Dakujem za odpoved. Priatel nebol. Vies aki su chlapi. Tvari sa ze to nic nie je, ale trva to uz dlhsie. Ja som mala nedavno aj mykozu vo vagine a mali sme sex ked som o tom este nevedela, ze ju mam. Tak mozno on ma to svrbenie z toho. Ja uz fakt neviem, nedava mi to zmysel. Precitala som uz cely internet :D
Este aj dalsi priznak co mam je, ze nam ovela slabsiu menstruaciu ako po cely doterajsi zivot. Zvykla som mat stale 7 dni a silnu. Teraz 2-3 dni a uplne slaba, uz treti mesiac.
Lekar ani nespomenul hemoroidy. Uz sa to taha skoro tri mesiace.
Este som zabudla povedat, ze mi nasli streptokoka v posve, vtedy aj s tou mykozou, ale brala som na to ATB, tak malo by to byt uz ok.
@evuska32 neviem na co vsetko bol ten ster. Len mi povedali ze vsetko v norme. Nemyslim si, ze su to parazity, kedze je to len na kozi pri konecniku, nie vnutri.
@miadi moze byt, ze je to avivazou, kedze som zacala pouzivat novu 🤔 Aj ked Ja stale zehlim spodne pradlo. Uz fakt neviem co mi je
@nikpa este k tym hemoroidom...ked ta to svrbi, mas to vnutri, alebo pri konecniku? A vidno nieco? Nejaku zilu...mne tam nic nevidno iba to neskutocne svrbi...
Moze byt alergia na avivaz .,hemeroid nemusi byt vobec vidno. A stipe to. Skus si kupit krem na hemeroid - natries a ked to bude lepsie budes vediet a ked nemas hemeroid tak to neublizi. Alebo chod k dr sa kukne a hnet ti povie.
@system preco na FB a nie tu?
@miadi prave ze som bola u dr uz dva krat s tymto. Prvy krat mi spravil ster a dal tabletku aj krem na mykozu a poslal ma domov. Tak som si dala tabletku a pouzivala krem tyzden tak ako mi kazal a ziadna zmena. Po tyzdni prisli vysledky - vsetko v norme. Bola som tam dnes zas ze este ma to svrbi a on na to ze nevie co to je a nic ine mi nepredpisal ani ziadny test nespravil, proste ma poslal domov.
Ahoj, prosim ta, vyriesilo sa to nejako? Ja mam ten isty problem ako popisujes ty, a zial u doktorov nenachadzam odpoved. Dakujem!
Nech sa paci ku koznemu lekarovi ten to musi vidiet aby vas liecil!
Vyvapkuj sa 😂 hygiena je prvoradá 😂😂😂