Svrbenie pošvy z citrusového ovocia

mia576
26. dec 2020

Ahojte, je mozne ze ma rozsvrbi posva iba z vrchu z citrusoveho ovocia? Stretli ste s s tym niektora?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
26. dec 2020

@mia576 zaujimalo by ma, ako si na to vobec prisla, ze by to malo suvisiet?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mia576
autor
26. dec 2020

@viestta nie nemyslim len sem nedavam bezne prispevky tak som nevedela kde to presne davam prispevok, nasledne som zistila ze povodny prispevok neviem vymazat.

mia576
autor
26. dec 2020

@simsalabim pozorovanim

maxxim
26. dec 2020

Môže byť. Každý organizmus môže znašať niektoré látky po svojom... niekto sa vyhádže a v pohode, niekoho svŕbi celá pokozka a ty cítiš palenie pošvy. I keď samotný citrus asi neškodí, skôr tá chemická úprava robí zlo...akcia-reakcia.
No každopadne sa pozoruj či sa ti to zopakuje...

nenne27
26. dec 2020

@simsalabim preco nie? Mna svrbi pistala( myslim naozaj pistalu na nohe, nie je to kryci nazov pre vaginu🤣)po cervenom vine, do krvi si nohy doskriabem

simsalabim
27. dec 2020

@nenne27 cervene vino obsahuje histamin, preto moze vyvolat kozne prejavy, hlavne na suchsich miestach na tele.
@mia576 no tak citrusy nejedz... nemyslim si, ze sa takto prejavuje alergia, svrbiet by ta mali usta a sliznica v nich (Ja reagujem na jablko v sezone kvitnutia stromov).

nenne27
27. dec 2020

@simsalabim ja som si toho vedoma ale niekedy pohariku frankovky neodolam😜

panorek
27. dec 2020

A to pozivas citrusy vaginálne?

adrika25
27. dec 2020

@panorek 😂😂😂😂😂😂

konvalinka41
28. dec 2020

svrbenie pošvy býva často pri zlej pečeni, však ak si to spozorovala po citrusoch určite to možné je, že máš alergiu