Ženy ja už som zúfalá!! Roky mám nonstop problémy zo spodu. Svrbenie, pálenie, kvasinky, Candida… lenže teraz naposledy boli úplne všetky stery ok a napriek tomu mám vkuse nejaké problémy. Po dlhšom čase sme mali včera sex, dosť ma to bolelo ale myslela som že len kvôli tomu že sme sex nemali dlhšie. No a ráno sa zobudím, mám to celé červene a hrozne ma všetko svrbí. Hlavne vchod. Ja už fakt neviem čo mám robit. Doktorovi idem vo štvrtok. Čo to už môže byť? Partner je ok, a po sexe mám problémy. Neviete mi poradiť? 😩
Partner nemusí byť vôbec ok. Mne to vysvetľoval gynekológ, že muž nemusí mať žiadne príznaky a popritom môže mať problémy. Preto je dobré, aby sa liečil aj on.
Skús požiadať o zmeranie PH
Mne gynekologicka vravela, ze vždy pri mykoze treba oboch partnerov pre istotu preliečiť. Lebo on nemusí mať nijaké problémy ani príznaky, ale v podstate si to "podávate" dookola.
Okrem zdravotnej "nezávadnosti" sú dôležité aj správna vlhkosť a pH. Teoreticky to môže byť aj alergia, napríklad na drogériu, ktorú používa partner.
Áno, toto skutočne môže byť aj partnerom. Mal by sa takisto podrobiť nejakým tým vyšetreniam, ak to chcete vyriešiť, problém môže byť práve uňho a ani nemusí mať žiadne príznaky.
a nohavicky nosis bavlnene, alebo nejake sexi silonove? nosit suknu sa uz da, tak verim, ze sa neparis leginach, alebo obtiahnutych rifliach ;)
Väčšina mužov sú len prenášaci bez príznakov, to sa týka aj mykoz a ureoplazmy. Muža objednať na vyšetrenie nech mu spravia ster a preliecit obidvoch.
skus pouzit lubrikacny , mozno si len sucha a mas to tam, sprosto povedane, zodrete . Potom to svrbi a stipe ...
A ten partner ma aj nejake vysetrenia za sebou alebo len tvrdi, ze je ok?