Ahojte som po spontanom potrate, nebolo to silné len krvácanie ako pri menzese, ešte mam stále trosku už len jak hnedý výtok ale začalo ma svrbiet mala som stým už skôr problém skoro dva mesiace bol pokoj a zas to začína mam čipky ktoré mi ešte predpísala moja lekárka ale neviem ci si už ich môžem nasadiť, mam aj rosalgin výplach ale bojím sa ze asi ešte nemôžem, volala som aj dnes svojej Dr ale nedvihala mi telefón tak sa pýtam Vás keďže ide víkend a bojím sa aby zas do nebolo horšie
@gertys spontánny znamená spontánny- prirodzeny
@diamond007 aj po spontannom potrate treba niekedy docistit, lebo telo sa nevycistilo samo
@petamich to je v poriadku ale predsa keď napíše že mala spontánny potrat tak nečakám že bola žena na kyret😁
@diamond007 no ako? Vsak umely potrat je rovno zakrok. Spontanny, ze babatko same odumrie a musi vyjst von, ked sa to udeje skoro, tak vacsinou aj vez kyretu, ale v takom 12tt-14tt. napriklad uz asi je ten kyret potrebny a napriek tomu je to spontanny potrat 😔
@gertys ja som len páru dní je od toho jak som prestala krvácať piatok mam ísť ešte na odber hcg bola som minulý týždeň piatok a hcg bolo 280 a musí byť tam na nule ale už nekrvacam
@nevenka kriste ženy, skončíte má komandovat.... Nechcela by som s vami žiť prepana.
Neviete čítať s porozumením??? Keď napíše že je po spontánnom potrate, tak nie je po kyrete! Inak by sa tak autorka vyjadrila.
Moja reakcia bola na danú slečnu ktorá sa pýta či mala kyret. A logicky nie keď ho nespomína a keď píše to čo píše. Ja nepíšem že nemôže byť spontánny potrat a potom aj kyret, všetko je možné ale vyjadrujem sa k danému príspevku nie iným moznostiam.
Čítanie s porozumením tu teda má málokto.
@diamond007 sa radsej nevyjadruj k nicomu. Ja viem preco sa to pytam. Ty si asi este potrat nezazila ziadny z tych hluposti co pises takze tu nemudruj. A ked tomu nerozumies sa do toho neplet. Ak ti slo o vyvolavanie hadok tak ti gratulujem biedny pokus.
@barborka2223 tak tyzden po tom co prestanes krvacat je dobre aby ta sonom zo spodu pozrel tvoj Dr. Moze byt ze tam nieco ostalo no nemusi. Zavisi aj od toho ktory tyzden si bola spontanny potrat sa moze do 12tt spustit kedykolvek. Niekedy treba kyretom docistit niekedy nie. Svrbenie moze byt spojene s tym alebo to s tym nemus mat nic. Mne sa napriklad spravila cysta. Cize urcite zavolaj lekarovi a nech ta pozrie. Budete obaja mudrejsi 🙂 Drz sa 🙂
Kolko si po potrate? Bola si aj na kyret?