Ahojte žienky,minulý týždeň v pondelok som bola u svojho gynekológa pretože som mala zospodu pocit svrbenia. Ten mi dal čipky ,samozrejme také ,ktoré môžem počas tehotenstva keďže som v 19tt. A zobral kultiváciu. Tento pondelok som volala a povedal že je to v poriadku že tam nič nie je. No mňa to stále svrbí. Hygienu dodržiavam aj všetko čo k tomu patrí . Neviete prečo to môže stále byť alebo čo by pomohlo,ale len čo sa smie v tehotenstve. Ďakujem
Skus si spravit vyplach s Rosalgin.Asi su to hormony,aj ja som to mala
Zvysit probiotika (jogurty a kupit si probiotika v lekarni), a obmedzit sladkosti Chod znova k lekarovi. Si tehotna - neriskuj koli babatku.
@baskaa_1998 take sa v tehu obcas stava, je to hormonmy, meni sa telo a to ze na kultivacii nic nenasli neznamena ze nemas mykozu, moze ti vadit aj prasok, avivaz cokolvek
Aj ja som to mala a nepotesim ta cele tehotenstvo. Uz ako ti baby vyssie radia obmedz cukor, sladkosti a skusila by som ten Rosalgin. Ten mi pomoze vzdy aj teraz ak nieco taketo mam.
Aj mna strasne dlho svrbi tam dole.uz hadam aj tri roky..vzdy pred menzes to bolo najhorsie a teraz pocas tehotenstva tiez a furt sa skrabem aj ked by som to nemala robit..gynekologa som sa nepytala ani nic nepovedal..vytery vsetko som mala ok ...hanbim sa ho spytat :/
Dobré je používať mydlo pre intímnu hygienu a vhodné gynekologické probiotiká. Ja som na to používala mydlo Laktacid z lekárne. A tie sladkosti žiaľ, ako radili tu žienky, treba radšej obmedziť. :(
@baskaa_1998 mne dala pocas tehotenstva aj gynoflor,co su lactobacily a estriol
Ureaplazma v tehotenstve
skus obycajny biely jogurt neochuteny 🙂 nejaky kvalitnejsi s probiiotikami bio..a normalne sa natierat zospodu 🙂 mam vyskusane 🙂 lepsie ako canesten