Svrbenie odspodu v tehotenstve aj po užití čípkov.

baskaa_1998
1. aug 2019

Ahojte žienky,minulý týždeň v pondelok som bola u svojho gynekológa pretože som mala zospodu pocit svrbenia. Ten mi dal čipky ,samozrejme také ,ktoré môžem počas tehotenstva keďže som v 19tt. A zobral kultiváciu. Tento pondelok som volala a povedal že je to v poriadku že tam nič nie je. No mňa to stále svrbí. Hygienu dodržiavam aj všetko čo k tomu patrí . Neviete prečo to môže stále byť alebo čo by pomohlo,ale len čo sa smie v tehotenstve. Ďakujem

misha666
1. aug 2019

skus obycajny biely jogurt neochuteny 🙂 nejaky kvalitnejsi s probiiotikami bio..a normalne sa natierat zospodu 🙂 mam vyskusane 🙂 lepsie ako canesten

katka2505
1. aug 2019

Skus si spravit vyplach s Rosalgin.Asi su to hormony,aj ja som to mala

zuzikak
1. aug 2019

Zvysit probiotika (jogurty a kupit si probiotika v lekarni), a obmedzit sladkosti Chod znova k lekarovi. Si tehotna - neriskuj koli babatku.

dassena
1. aug 2019

@baskaa_1998 take sa v tehu obcas stava, je to hormonmy, meni sa telo a to ze na kultivacii nic nenasli neznamena ze nemas mykozu, moze ti vadit aj prasok, avivaz cokolvek

7rebeka11
1. aug 2019

Aj ja som to mala a nepotesim ta cele tehotenstvo. Uz ako ti baby vyssie radia obmedz cukor, sladkosti a skusila by som ten Rosalgin. Ten mi pomoze vzdy aj teraz ak nieco taketo mam.

x_mery_x
1. aug 2019

Aj mna strasne dlho svrbi tam dole.uz hadam aj tri roky..vzdy pred menzes to bolo najhorsie a teraz pocas tehotenstva tiez a furt sa skrabem aj ked by som to nemala robit..gynekologa som sa nepytala ani nic nepovedal..vytery vsetko som mala ok ...hanbim sa ho spytat :/

chut_na_kolac
1. aug 2019

Dobré je používať mydlo pre intímnu hygienu a vhodné gynekologické probiotiká. Ja som na to používala mydlo Laktacid z lekárne. A tie sladkosti žiaľ, ako radili tu žienky, treba radšej obmedziť. :(

pertu
1. aug 2019

@baskaa_1998 mne dala pocas tehotenstva aj gynoflor,co su lactobacily a estriol

driziova123
4. máj 2021

Ureaplazma v tehotenstve