Ahojte baby mam taky problem uz asi dva tyzdne .. svrbi ma konecnik aj posva testy na virusy a bakterie mi boli robene pred mesiacom nic mi nenasli ... macmiror mi predpisala lekarka cez telefon gulicky aj krem .. ale ale vobec mi nepomohol aj konecnik som si natierala s tym , mam dostat menzes teraz a lekarka nieje v ambulancii cize na vysetrenie sa teraz nedostanem .. posvu mam zacrevenanu a vnutri este viac najhorsie je to svrbenie hlavne konecnika a v posve obcas aj okolo proste neviem ako sa toho zbavit poradte mi nejak :/ cukor vysadim teraz uplne v poslednej dobe som to prehnala aj so sladkostami ale teraz uz to obmedzim uplne ..
ak sa to zhoršilo po macmirore, môže to byť aj alergia na nejakú zložku
@christin1280 skus canestenom natierat,a do posvy si kup tablety Clotrimazol 3ks 200vkove,mas to na 3 dni. Macmirror mi nikdy nezaberal.a hlavne vyluc sladke aspon na 2 tyzdne
@777januska777 nie uz vsetko periem iba v cistej vode a mydlo som vymenila toto je asi nejaka silnejsia mykoza pravdepodobne :/
@christin1280 macmiror vysad a skus si vkladat betadine cipky, su volnopredajne , a mast canesten vzdy zabral aj ked nikdy som to tak velmi nemala ako ty, musi to byt hrozne ☹
@20erika07 toto som mala mozno pred rokmi rokmi takyto zapal ja nikdy nemavam nechapem z coho :( z toho svrbenia som uz hotova to je najhorsie
@20erika07 skusim ak budu mat v lekarni kupit ci ten clotrimazol alebo betadine
Ak nemáš aj silný výtok, vôbec nemusí ísť o infekciu. Môže ísť o vaginálnu suchost spôsobenu nejakým hormonslnym výkyvom . príznaky si podobne ako pri kvasinkach-svrbenue, pálenie, podráždene okolie. Skus krém cicatridina alebo mucogyne aj na okolie aj dnu.ak sa ti po tom uľaví, budeš vedieť na com si. A cez menštruáciu by mali tieto problémy same prejsť
MRLE alebo ine parazity si si dala vysetrit?
@dazdovka niesu to parazity lebo obvidna mi dala pre istotu vermox na to svrbenie dobrala som to a stale pretrvava a ťˇv tej posve je viditelny zapal
@christin1280 ten clotrimazol bol jediny ktory mi vzdy zabral a to som uz poskusala vselico.nasad si ho,vecer vkladaj po osprchovani len v cistej vode,natieraj okolie posvy aj konecnik canestenom,je super na podrazdenie a svrbenie.popripade este repikove obklady/sedacie kupele pomahaju
@christin1280 canesten
@christin1280 ahoj, z mojej osobnej skúsenosti ti odporúčam Gynimun rapid. Canesten, rosalgin a iné mi vôbec nepomohli. Toto som mala na odporučenie od lekára. Vyskúšaj 😉 Dúfam, že ti pomôže 😊
@christin1280 parazity nie?
@macekovam nie nie
@simona92101 uz som kupila asi to zabralo necitim to hrozne svrbenie ..pravdepodobne ten macmiror mi este zhorsil cely zapal 😖 a to som vybrala cele balenie
@christin1280 dobrý večer ako vám je už ste ok? Presne toto mám aj ja už skoro rok a neviem sa toho zbaviť vraj mám candidu v črevách 😑
Ono ja by som tie mrle určite nevylúčila,to,že svrbenie neprestalo po vermoxe neznamená,že to nie sú mrle.ono totižto mrle sú rezistentne na vermox..a nie každému pomôžu.Treva skúsiť zentel
@cloudy22 mne pomohol locoid krem som si s tYm natierala vsetko co ma svrbelo a pomohlo
viacero bab vcetne mna co poznam mali z macmiror alergiu. ja som bola po macmirore hotová este viac... čo ja odporučam je gynoflor 🙂 tie su skvele.
Nemôže to byť alergia na prášok, vložky alebo mydlo?