Svrbenie klitorisu

6. sep 2020

Ahojte, mám chulostivy problém. Strašne ma svrbí klitoris. Bola som u dr, všetko ok. Zápal to nie, stery boli ok. Čo by som ešte mohla urobiť? Je to miestami neznesiteľné. Nemenila som prášok na pranie, ani spodnú bielizeň.

lyci
6. sep 2020

canesten krem. hned prestane svrbiet

basska_b
6. sep 2020

Žehlit spodnú bielizeň. A tiež súhlasím, canesten by mohol pomôcť, babsky recept je aj biely jogurt. Ale to v prípade, že by bola candida. Ja si tento problém pamätám matne z puberty... možno vymeniť spodné pradlo? Skúsiť nejaké iné?

autor
6. sep 2020

@basska_b Canesten som skúšala. Prádlo mám kvalitné, už sprate. To žehlenie som neskúšala.

basska_b
6. sep 2020

Skús žehlit. Mohli sa ti teoreticky v prácke premnožiť nejaké plesne. Moja mala bola vyhadzana, akonáhle si dala niečo neožehlene. Pomôže dezinfekcia práčky alebo Santyol do každého prania

googlinqa
6. sep 2020

Skús fungicidin

pseudomonas87
6. sep 2020

Ako píše pani vyššie, treba skúsiť fungicidin, to je iná účinná látka ako canesten

kristina100
7. sep 2020

Kvasinky

zuzkapap
7. sep 2020

Zacni s tým že umyjes pracku. Ak používaš avivaz, prestan s tým. Prášok kup ten pre bábätka bez akýchkoľvek voni. Slipove vložky tiež zahod to je napustene kopu chemikáliami, keď tak len probioticke z lekárne. Spodné prádlo nos 100% bavlnu žiadne umeliny. A vyzehlit ho tiež nieje zlý nápad, ja osobne ho hádžem do sušičky tam sa dostatočne vydezinfikuje teplotou tiež. 🙂 Ak toto všetko splnas, tak jedine sa vrátiť ku gynekológovi a dožadovať sa znovuvysetrenia...

kawasakier6n
7. sep 2020

14 dni baliema effect..uplne super na kvasinky a prejde to alebo aj ten canesten krem..vzdy pred spanim..ale ked som mala silne svrbenie aj 2x za den a preslo to 🙂

zuzana91
28. aug 2023

dobrý deň prajem. Má poodbné púroblémy a výsledky u klekárov su OK. Ako sa Vám to poradrilo vyriešiť