Ahojte mamičky, dievčatá potrebujem poradiť, čo by ste robili vy na mojom mieste. Už asi od marca mám svrbenie bradavky,dvorca, ide iba o jednu bradavku, na tej bradavke sa mi spravilo také niečo červené , neviem červený flak, bodka ... Bola som za lekárkou ktorá rieši prsniky, ta mi nato pozrela poslala ma na usg a že vraj to nič nieje, bola som za kožnou mala som asi 10 mastičiek ten flak nemizne, kožná nevie čo to môže byt, zasa som zašla za tou lekárkou či ma nepošle na biopsiu alebo na MRI tak že to je zbytočné... Na vlastnú past som šla za dalším lekárom, ktorý iba usg spravil a nevedel mi povedať čo to je, asi nič vážne to nebude.Ked som sa ho opýtala že prečo mi to nemizne, a prečo to svrbí nedal mi nato odpoved. Viem že takto sa prejavuje aj rakovina bradavky. No neviem že čo mam robiť.Či týmto lekárom mam dôverovať alebo ist za niekym ešte? Príde mi divné aby mi nevedeli povedať čo to je, a pri tom ma ani nikde nepošlú žiadna biopsia, žiadna magnetická... Čakať kým sa to zhorší ? Či?
nechapem naco by bola v tomto pripade biopsia ak nie je podozriva hrcka a uz vôbec naco MRI ???? ved to sa vôbec nerobi na prsnik ... a uz vôbec nie z dovodu svrbenia bradavky ...
treba prestat citat blbosti ... umyvat bradavku cistou vodou kupit antimykoticku mast napr. canesten a potierat plus nepouzivat chvilu cipkove a pod podprsenky ale bavlnene a hlavne neskriabat si to
Dobrý deň vraciam sa k tejto.teme. Zaujíma ma či a ako sa vyriešil vás problém lebo mám práve to isto s tiež sa mi nik nevie vyjadriť...ani gynekológ ani kožný...
@lauritka00 ako sa Ti podarilo vyriesit tento problem? Mam podobny…uz som zufala
Kvasinky?